Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη συναντά τον Βόσκαρη στο διαφάνι

Στο αποψινό επεισόδιο η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά.Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης.
Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της. Πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Δούκας; Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος.
Ο Λάμπρος μαθαίνει τα πάντα για τη φυλακή…Την ίδια ώρα ο Βόσκαρης εμφανίζεται στο Διαφάνι και στη θέση που περιμένει χρόνια ο Προύσαλης. Ο Μάνος Βόσκαρης είναι ο νέος διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Διαφανίου και η ελένη θα τον συναντήσει ξαφνικά!
Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος από τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά.

Big brother spoiler: Η σάουνα του Big Brother απέκτησε νέο ένοικο και αυτός είναι ο Θέμης

ανεκδοτο ματι

Ανεκδοτο: 2 σκληροι KAPΓIOΛHΔΕΣ έχουν μαυρα μάτια κ λεει ο ένας στον αλλο. Τρελό γέλιο