Άγχος: Οι επιστήμονες Λένε ότι αυτό το Τραγούδι μειώνει το Αγχος μέχρι και 65%!(video)

Όλοι ψάχνουμε τρόπους καθημερινά για να μειώσουμε το άγχος, το στρες κι οποιαδήποτε ανησυχία μπορεί να απασχολεί το μυαλό μας. Οι επιστήμονες έχουν βρει τη λύση και προτείνουν αυτό το τραγούδι που μειώνει το άγχος μέχρι και 65%!
Η νευροεπιστήμη μελέτησε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να μειώσουμε το άγχος και να ηρεμήσουμε τα νεύρα μας και η λύση είναι αυτή η playlist με τα 10 πιο….

χαλαρωτικά τραγούδια που υπάρχουν.

Ξέρουμε ήδη ότι η ήρεμη μουσική και οι ήχοι μπορούν να μας χαλαρώσουν και να βελτιώσουν την ψυχική μας υγεία. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο τραγούδι με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες.

Πιο συγκεκριμένα,Νευροεπιστήμονες απ’ το Ηνωμένο Βασίλειο και το Mindlab International σε μελέτη που πραγματοποίησαν ζήτησαν από συμμετέχοντες να ακούσουν μια σειρά από διαφορετικά τραγούδια.

Οι ερευνητές εξέτασαν τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα τραγούδια επηρέαζαν τον εγκέφαλο, την αρτηριακή πίεση, την αναπνοή και τα επίπεδα άγχους.

Το αποτέλεσμα; Σύμφωνα με τον Dr. David Lewis-Hodgson ένα συγκεκριμένο τραγούδι διαπιστώθηκε ότι συμβάλλει περισσότερο στη χαλάρωση από οποιοδήποτε άλλο είχε εξεταστεί προηγουμένως.

Το τραγούδι αυτό είναι το “Weightless” του Marconi Union, το οποίο αποδείχθηκε ότι μπορούσε να μειώσει το άγχος μέχρι και 65% στους συμμετέχοντες που κλήθηκαν να το ακούσουν!

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Μαλλιά: Το πιο Εντυπωσιακό και Elegant Χτένισμα με 3 Τσιμπιδάκια! (video)

Ένα ελληνικό ντοκουμέντο στο Άουσβιτς