in

Αυστηρά για γυναίκες: Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι το πάτε για σχέση

Βγαίνετε αρκετό καιρό και περνάτε μια χαρά. Υπάρχει χημεία και ενδιαφέρον και απ΄ τις δύο πλευρές. Ωστόσο, λόγος για δέσμευση δεν έχει γίνει ακόμα.

Είναι γεγονός πως οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν αλλάξει αρκετά. Οι άνθρωποι αποφεύγουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να δεσμευτούν. Παρόλα αυτά συνεχίζουν να ερωτεύονται και να ενθουσιάζονται άσχετα αν δεν τολμούν να τα πουν.

Διαφήμιση

Ποια είναι τα σημάδια;

Πρώτον, η επικοινωνία. Αν μιλάτε αρκετές φορές μέσα στην μέρα ή μέσα στην εβδομάδα διατηρώντας επαφή και ανταλλάσοντας πληροφορίες για τη ζωή σας, καταλαβαίνετε πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον.

Δεύτερον, η συχνότητα με την οποία μένετε στο σπίτι του ή εκείνος στο δικό σας. Τα πράγματα είναι πιο θετικά όταν δεν φρικάρει αν ξεχάσετε κάτι στο σπίτι του.

Τρίτον, είναι χαλαρός μαζί σας και δεν αγχώνεται να δει τους φίλους και επιδιώκει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί σας.

Τέταρτον, αρχίζει να σας εμπλέκει στη ζωή του με διάφορους τρόπους. Σας προτείνει να τον συνοδεύσετε, ζητά τη γνώμη σας, μοιράζεται εμπειρίες και συναισθήματα, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο γνωστά σημάδια που δείχνουν ότι έχετε περάσει τη φάση του ραντεβού. Μπορεί να φοβάστε να το ονοματίσετε αλλά όπως και να το κάνουμε έχετε περάσει σ΄ένα άλλο στάδιο. Μην το πιέσετε για δέσμευση αφήστε το χρόνο να ορίσει τα πράγματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Η Κλαούντια Ρομάνι τρέχει αυτοκρατορικά στην άμμο με το μπραζίλιαν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ μαγιό και κάνει ψαλιδάκια

Ακόμα και οι πυροσβέστες δάκρυσαν: Ηλικιωμένος άνδρας κάηκε ζωντανός στη προσπάθεια του να ζεσταθεί