Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Σάββατο, Απρ 25, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη μητέρα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για χρόνια κακοποίηση και το δράμα των παιδιών
news

Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη μητέρα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για χρόνια κακοποίηση και το δράμα των παιδιών

Kool Team
Last updated: 25 Οκτωβρίου, 2025 12:25 μμ
Kool Team
Published: 25 Οκτωβρίου, 2025
Share
SHARE

Ο 4χρονος είπε στους αστυνομικούς «ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά» – Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκ και οργή προκαλεί η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Κορωπί, όπου μία 40χρονη γυναίκα από τη Λιθουανία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό που – σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις – υπέστη από τον 50χρονο σύζυγό της. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου, μέσα στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια με τα δύο μικρά παιδιά της, ηλικίας 4 ετών και 8 μηνών.

Ενότητες
  • Ο 4χρονος είπε στους αστυνομικούς «ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά» – Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
  • Η φρίκη μέσα στο σπίτι
  • Το ψέμα του δράστη και η σύλληψη
  • Το παρελθόν βίας που αγνοήθηκε
  • Το δράμα των παιδιών
  • Η κατάσταση της μητέρας
  • Ένα ακόμη καμπανάκι για την ενδοοικογενειακή βία

Η φρίκη μέσα στο σπίτι

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν μπροστά τους ένα σκηνικό τρόμου: ο 4χρονος γιος του ζευγαριού βρισκόταν στην αυλή, έντρομος και χτυπημένος, ενώ μέσα στο σπίτι η μητέρα του ήταν αναίσθητη μέσα σε λίμνη αίματος. Το βρέφος της οικογένειας βρέθηκε στην κούνια, δίπλα στη μητέρα του.

Η φράση του μικρού παιδιού προς τους αστυνομικούς, «ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά», ήταν αρκετή για να οδηγήσει άμεσα στη σύλληψη του 50χρονου, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ισχυριζόταν ότι βρήκε τη γυναίκα του τραυματισμένη και αναίσθητη όταν επέστρεψε από ταξίδι.

Το ψέμα του δράστη και η σύλληψη

Στην αρχική του κατάθεση, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να παρουσιαστεί ως «σοκαρισμένος σύζυγος», λέγοντας ότι μπήκε στο σπίτι σπάζοντας τη μάντρα γιατί δεν μπορούσε να εντοπίσει τη γυναίκα του:

«Όταν γύρισα από το αεροδρόμιο, τηλεφωνούσα στη γυναίκα μου αλλά δεν απαντούσε. Πήδηξα τη μάντρα, μπήκα μέσα και τη βρήκα στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Την σήκωσα και την έβαλα στον καναπέ», είπε στους αστυνομικούς.

Ωστόσο, η μαρτυρία του 4χρονου παιδιού και τα ίχνη πάλης που εντοπίστηκαν στο σπίτι ανέτρεψαν πλήρως την εκδοχή του. Λίγες ώρες αργότερα, ο 50χρονος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό και συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακής βίας.

Το παρελθόν βίας που αγνοήθηκε

Σύμφωνα με καταθέσεις φίλων της οικογένειας, η 40χρονη υπέμενε χρόνια κακοποίηση από τον σύζυγό της, τόσο λεκτική όσο και σωματική. Γείτονες αναφέρουν πως «συχνά άκουγαν φωνές και καβγάδες», ενώ η γυναίκα, όπως λένε φίλες της, «έκλαιγε αλλά δεν τολμούσε να μιλήσει».

Μία από τις φίλες της αποκάλυψε:

«Είχαν πολλά προβλήματα, εκείνος την έβριζε, την ταπείνωνε, της έλεγε ότι δεν είναι καλή μάνα. Είχε κακοποιηθεί και στο παρελθόν, αλλά τον κάλυπτε γιατί τον φοβόταν».

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο 50χρονος είχε συλληφθεί το 2023 για ενδοοικογενειακή βία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η γυναίκα δεν προχώρησε σε μήνυση.

Το δράμα των παιδιών

Ο 4χρονος και το 8 μηνών βρέφος βρίσκονται πλέον υπό την προστασία κοινωνικών υπηρεσιών. Οι ειδικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το μεγαλύτερο παιδί να δέχτηκε χτυπήματα προσπαθώντας να προστατεύσει τη μητέρα του, κάτι που ενισχύεται από τα τραύματα που φέρει.

Η ψυχολόγος της Αστυνομίας αναμένεται να αναλάβει την υποστήριξη του παιδιού, το οποίο έχει υποστεί σοβαρό ψυχολογικό σοκ.

Η κατάσταση της μητέρας

Η 40χρονη νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν». Οι γιατροί δίνουν μάχη να τη σταθεροποιήσουν, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα. Η αστυνομική έρευνα παραμένει ανοιχτή, με τις αρχές να συλλέγουν όλα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην πλήρη εξιχνίαση του εφιάλτη που εκτυλίχθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ένα ακόμη καμπανάκι για την ενδοοικογενειακή βία

Η τραγική υπόθεση στο Κορωπί έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα περιστατικών κακοποίησης γυναικών που συγκλονίζουν τη χώρα. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις οργανώσεων και ειδικών, πολλά θύματα εξακολουθούν να σιωπούν από φόβο ή ντροπή, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Οι Αρχές καλούν όποιον γνωρίζει ή υποψιάζεται περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας να επικοινωνήσει άμεσα με τη γραμμή SOS 15900 ή με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
17°C
Athens
clear sky
18° _ 16°
40%
6 km/h
Σα
23 °C
Κυ
24 °C
Δε
24 °C
Τρ
21 °C
Τε
22 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Φονικό στο πάρκο Ασυρμάτου: Με σκυμμένα κεφάλια ο 20χρονος ναύτης και η παρέα του – Πώς η πρώην «έδωσε» τον δολοφόνο

Kool Team
3 Min Read

Λευκό αντίο στον Άγιο Δημήτριο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 27χρονου Θεόφιλου – Το SMS που τον οδήγησε στη σφαγή

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Ναταλία Γερμανού για πρώην σύντροφό της: Τον αγαπώ φρικτά

2 Min Read
news

Βάιος Γκανής: Μου ζητάνε 68.000 ευρώ για να ξεμπαζόσουν 30 στρέμματα αμπέλι – Η πλαγιά του βουνού εξαφάνισέ το Βαρδαλή

2 Min Read
news

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το follow που πυροδότησε φήμες και αντιδράσεις για παγκόσμιο ρεκορ

1 Min Read
Showbiz

Η Πενέλοπε Κρουζ στα 50 εξομολογείται: “Στα 20 μου δεν ήξερα τίποτα – τώρα ξέρω τα πάντα”

5 Min Read
Showbiz

Viral βίντεο. Η κάμερα διαβάζει το διάφανο φόρεμα της Σανέλ Τερέρο

4 Min Read
news

Τραγωδία στη Λεωφόρο Συγγρού: Πεζός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

2 Min Read
Showbiz

Το χαμόγελο και η φωτεινή σκέψη της Ελένης Βαΐτσου μέσα από μία ατάκα της Μέριλιν Μονρόε

1 Min Read
koolgirls

GNTM: Βάζει Τζιν και γυρνάει πλάτη – Η αβίαστη ομορφιά της Μαίρης Βιτινάρος σε μια εκπληκτική φωτογράφιση

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?