Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Μαρ 11, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη μητέρα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για χρόνια κακοποίηση και το δράμα των παιδιών
news

Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη μητέρα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για χρόνια κακοποίηση και το δράμα των παιδιών

Kool Team
Last updated: 25 Οκτωβρίου, 2025 12:25 μμ
Kool Team
Published: 25 Οκτωβρίου, 2025
Share
SHARE

Ο 4χρονος είπε στους αστυνομικούς «ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά» – Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκ και οργή προκαλεί η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Κορωπί, όπου μία 40χρονη γυναίκα από τη Λιθουανία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό που – σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις – υπέστη από τον 50χρονο σύζυγό της. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου, μέσα στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια με τα δύο μικρά παιδιά της, ηλικίας 4 ετών και 8 μηνών.

Ενότητες
  • Ο 4χρονος είπε στους αστυνομικούς «ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά» – Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
  • Η φρίκη μέσα στο σπίτι
  • Το ψέμα του δράστη και η σύλληψη
  • Το παρελθόν βίας που αγνοήθηκε
  • Το δράμα των παιδιών
  • Η κατάσταση της μητέρας
  • Ένα ακόμη καμπανάκι για την ενδοοικογενειακή βία

Η φρίκη μέσα στο σπίτι

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν μπροστά τους ένα σκηνικό τρόμου: ο 4χρονος γιος του ζευγαριού βρισκόταν στην αυλή, έντρομος και χτυπημένος, ενώ μέσα στο σπίτι η μητέρα του ήταν αναίσθητη μέσα σε λίμνη αίματος. Το βρέφος της οικογένειας βρέθηκε στην κούνια, δίπλα στη μητέρα του.

Η φράση του μικρού παιδιού προς τους αστυνομικούς, «ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά», ήταν αρκετή για να οδηγήσει άμεσα στη σύλληψη του 50χρονου, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ισχυριζόταν ότι βρήκε τη γυναίκα του τραυματισμένη και αναίσθητη όταν επέστρεψε από ταξίδι.

Το ψέμα του δράστη και η σύλληψη

Στην αρχική του κατάθεση, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να παρουσιαστεί ως «σοκαρισμένος σύζυγος», λέγοντας ότι μπήκε στο σπίτι σπάζοντας τη μάντρα γιατί δεν μπορούσε να εντοπίσει τη γυναίκα του:

«Όταν γύρισα από το αεροδρόμιο, τηλεφωνούσα στη γυναίκα μου αλλά δεν απαντούσε. Πήδηξα τη μάντρα, μπήκα μέσα και τη βρήκα στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Την σήκωσα και την έβαλα στον καναπέ», είπε στους αστυνομικούς.

Ωστόσο, η μαρτυρία του 4χρονου παιδιού και τα ίχνη πάλης που εντοπίστηκαν στο σπίτι ανέτρεψαν πλήρως την εκδοχή του. Λίγες ώρες αργότερα, ο 50χρονος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό και συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακής βίας.

Το παρελθόν βίας που αγνοήθηκε

Σύμφωνα με καταθέσεις φίλων της οικογένειας, η 40χρονη υπέμενε χρόνια κακοποίηση από τον σύζυγό της, τόσο λεκτική όσο και σωματική. Γείτονες αναφέρουν πως «συχνά άκουγαν φωνές και καβγάδες», ενώ η γυναίκα, όπως λένε φίλες της, «έκλαιγε αλλά δεν τολμούσε να μιλήσει».

Μία από τις φίλες της αποκάλυψε:

«Είχαν πολλά προβλήματα, εκείνος την έβριζε, την ταπείνωνε, της έλεγε ότι δεν είναι καλή μάνα. Είχε κακοποιηθεί και στο παρελθόν, αλλά τον κάλυπτε γιατί τον φοβόταν».

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο 50χρονος είχε συλληφθεί το 2023 για ενδοοικογενειακή βία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η γυναίκα δεν προχώρησε σε μήνυση.

Το δράμα των παιδιών

Ο 4χρονος και το 8 μηνών βρέφος βρίσκονται πλέον υπό την προστασία κοινωνικών υπηρεσιών. Οι ειδικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το μεγαλύτερο παιδί να δέχτηκε χτυπήματα προσπαθώντας να προστατεύσει τη μητέρα του, κάτι που ενισχύεται από τα τραύματα που φέρει.

Η ψυχολόγος της Αστυνομίας αναμένεται να αναλάβει την υποστήριξη του παιδιού, το οποίο έχει υποστεί σοβαρό ψυχολογικό σοκ.

Η κατάσταση της μητέρας

Η 40χρονη νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν». Οι γιατροί δίνουν μάχη να τη σταθεροποιήσουν, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα. Η αστυνομική έρευνα παραμένει ανοιχτή, με τις αρχές να συλλέγουν όλα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην πλήρη εξιχνίαση του εφιάλτη που εκτυλίχθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ένα ακόμη καμπανάκι για την ενδοοικογενειακή βία

Η τραγική υπόθεση στο Κορωπί έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα περιστατικών κακοποίησης γυναικών που συγκλονίζουν τη χώρα. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις οργανώσεων και ειδικών, πολλά θύματα εξακολουθούν να σιωπούν από φόβο ή ντροπή, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Οι Αρχές καλούν όποιον γνωρίζει ή υποψιάζεται περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας να επικοινωνήσει άμεσα με τη γραμμή SOS 15900 ή με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
11°C
Athens
few clouds
12° _ 9°
68%
3 km/h
Τε
15 °C
Πε
16 °C
Πα
15 °C
Σα
15 °C
Κυ
9 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Ντουμπάι: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός που προσελκύει επαγγελματίες συνοδούς από όλο τον κόσμο

Kool Team
4 Min Read

Ανδρέας Μικρούτσικος – Έλενα Μαστραγγελή: Ο «φύλακας άγγελος» γίνεται επίσημα σύζυγος μετά από 11 χρόνια δοκιμασίας

Kool Team
3 Min Read

Σοκ στο πανελλήνιο: Πέθανε ο αστυνομικός-θύμα του ιατρικού λάθους στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

news

Νεκρά βρέφη: Θα βρεθώ σε χαντάκι αν πω ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών μου λεει η 24χρονη

4 Min Read
news

Σάλος στην Ελβετία: αντεπιτίθεται η εταιρεία για τον θάνατο της 64χρονης με την υποβοηθούμενη αυτοκτονία μέσω Sarco

4 Min Read
Όλιβερ Μίλερ
news

Όλιβερ Μίλερ: Ο πιο βαρύς άνθρωπος που έπαιξε στο NBA. Έπαιξε και στην Ελλάδα. Πόσα κιλά ήταν;

4 Min Read
Εύη Βατίδου
Showbiz

Εύη Βατίδου: Αποκάλυψε το ιδανικό πρώτο ραντεβού

1 Min Read
Showbiz

Ζάιρα Νάρα: Διέλυσε τον αντγωνισμό και έκλεψε τις εντυπώσεις στο φεστιβάλ των Καννών 2023 με το κατακόκκινο tοp της

1 Min Read
Κάθριν Μακνίλ Όλα τα άρθρα από το Koolnews
Showbiz

Χρήστος Μάστορας: Το αντίο του στον Μαντ Κλιπ και το πόρισμα που έβγαλε

2 Min Read
Showbiz

Γουάντα Νάρα: Τι απάντησε για την πιθανή μεταγραφή του Μάουρο Ικάρντι στον Παναθηναϊκό;

2 Min Read
Sports

Βόμβα από ΜΟΝΑΚΟ: Πληρώνει το buyout και ΚΛΕΒΕΙ το Σάσα Βεζένκοφ απο το NBA- Δε τα δίνουν οι Αγγελόπουλοι

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?