Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Μαρ 27, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Nikoleta Jichova: Η Τσέχα πρωταθλήτρια που σπάει τα χρονόμετρα στα 400μ. με εμπόδια και τα Likes με τις φωτογραφίες στο instagram
koolgirls

Nikoleta Jichova: Η Τσέχα πρωταθλήτρια που σπάει τα χρονόμετρα στα 400μ. με εμπόδια και τα Likes με τις φωτογραφίες στο instagram

Αντώνης-Σωτήρης Στάμος
Last updated: 6 Νοεμβρίου, 2023 7:52 πμ
Αντώνης-Σωτήρης Στάμος
Published: 6 Νοεμβρίου, 2023
Share
SHARE

Η Nikoleta Jichova έγραψε ιστορία στον κλασικό αγώνισμα των 400 μέτρων με εμπόδια, γίνοντας η τρίτη Τσέχα αθλήτρια που καταφέρνει να κατέβει τα 55 δευτερόλεπτα. Στην πρώτη της συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανάμεσα, η Γίχοβα κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό, κάνοντας τον κόσμο του στίβου να παρατηρήσει το ταλέντο της.

Η αθλήτρια, προπονούμενη με τον Jindřich Šimánek, έδειξε έντονη βελτίωση στις μικρές αποστάσεις, όπου και πέτυχε νέο προσωπικό ρεκόρ στα 400μ. με χρόνο 53.54 δευτερόλεπτα. Το καλοκαίρι, η πρόοδος αυτή απέφερε καρπούς και στο αγαπημένο της αγώνισμα, καθώς κατάφερε να τρέξει πέντε φορές γρηγορότερα από ποτέ, μετακινώντας το προσωπικό της ρεκόρ τρεις φορές μέχρι να φτάσει τα 54.88 δευτερόλεπτα στο πρωτάθλημα της Δημοκρατίας στο Tábor. Μετά τη Ζουζάνα Χέινοβα και την Denise Helceletová (Rosolová), έγινε η τρίτη Τσέχα που κατέβασε το φράγμα των 55 δευτερολέπτων.

Η Γίχοβα απέδειξε την αξία της και στη διεθνή σκηνή, κατακτώντας τη νίκη στον Odložil Memorial στην πατρίδα της και στα μίτινγκ στα Χανιά στην Ελλάδα αλλά και στο Poznań στην Πολωνία. Στο Zlatá tretra, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με νέο προσωπικό ρεκόρ 55.17 δευτερόλεπτα. Λίγο πριν από αυτό, είχε σημειώσει την πρώτη της βελτίωση στη σεζόν στο πρωτάθλημα Ευρώπης στο Chořov, όπου με χρόνο 55.44 βοήθησε την εθνική ομάδα να καταλάβει την έκτη θέση.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη – στην πρώτη της παγκόσμια διοργάνωση – έκανε δύο εμφανίσεις λίγο πάνω από τα 55 δευτερόλεπτα, με τον ημιτελικό χρόνο των 55.01 να της εξασφαλίζει την εβδομηνταέβδομη θέση.

Για τη 23χρονη Νικολέτα Γίχοβα, αυτή η διάκριση αποτελεί ρεκόρ, αφού το προηγούμενο έτος βρέθηκε στη δεκατέσσερις θέση. «Είχα μια καλή σεζόν, γι’ αυτό είμαι χαρούμενη που η δημοσκόπηση το επιβεβαιώνει,» δήλωσε με χαρά.

Η εκπληκτική εξέλιξη της Νικολέτας Γίχοβα στον στίβο μαρτυρά όχι μόνο την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά, αλλά και την αναγνώριση του ταλέντου της σε διεθνές επίπεδο. Με τις επιδόσεις της να βελτιώνονται σταθερά, η Γίχοβα έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να εμπνέει νέες γενιές αθλητών στον κόσμο του στίβου.

Η επιτυχημένη πορεία της Νικολέτας Γίχοβα δεν περιορίζεται μόνο στις πίστες του στίβου, αλλά εκτείνεται και στον ψηφιακό κόσμο του Instagram. Η αθλήτρια, με την απαστράπτουσα ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της, έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή και το θαυμασμό χιλιάδων ακολούθων.

Μέσα από τις αναρτήσεις της, η Γίχοβα αποκαλύπτει τον κόσμο της αθλητικής προπόνησης, μοιράζεται τις διατροφικές της συνήθειες και τα μυστικά για έναν υγιή τρόπο ζωής.

Η αναγνώριση που έχει λάβει ως αθλήτρια, σε συνδυασμό με τη φυσική της ομορφιά και την εντυπωσιακή της παρουσία, την καθιστούν μια εμπνευσμένη επιλογή για πολλούς νέους που αναζητούν ένα θετικό παράδειγμα για να μιμηθούν. Στον χώρο του Instagram, η Γίχοβα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ως ένα μέσο για να εμπνεύσει, να ενθαρρύνει και να μεταδώσει το μήνυμα ότι η ομορφιά και η δύναμη πηγάζουν από την ίδια πηγή: τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Nikoleta Jichova
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΑντώνης-Σωτήρης Στάμος
Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα; Τρέξιμο και γράψιμο. Email επικοινωνία στο sotiris@koolnews.gr instagram facebook
Weather
18°C
Athens
few clouds
19° _ 17°
52%
8 km/h
Πα
18 °C
Σα
14 °C
Κυ
16 °C
Δε
16 °C
Τρ
17 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

«Το ρεύμα τον ρούφηξε μέσα στην τρύπα, πάλευε 40 λεπτά να σωθεί» λέει ο φίλος του 34χρονου που βούτηξαν μαζί στο Πηγάδι του Διαβόλου

Kool Team
5 Min Read

MasterChef Spoiler 26/3: Η βραδιά που άλλαξε τους κανόνες – Ποιος παίκτης «πιάστηκε» και αποβλήθηκε;

Kool Team
4 Min Read

Από τη βίλα του Bachelor στο βελονάκι του Tattoo: Η Νατάσσα Καρασαρίνη αποκαλύπτει τη νέα της ζωή μετά τον χωρισμό

Kool Team
4 Min Read

Κακοκαιρία Deborah: Ποιες περιοχές μπαίνουν στην «κόκκινη ζώνη» το επόμενο 48ωρο – Η ώρα της Αττικής

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

koolgirls

Ντιλέτα Λεότα στη Γενεύη: Καλοκαιρινές στιγμές ξεγνοιασιάς πριν την επιστροφή στα γήπεδα

3 Min Read
koolgirlslifenews

Νίκη Κάρτσωνα: Ολόγυμνη το 1998 – Οι φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στο Nitro

1 Min Read
koolgirls

Demi Rose: Στην Καραϊβική, φορώντας μόνο το στρινγκ της, επιδεικνύει τα οπίσθιά της – Δείτε βίντεο

2 Min Read
Κέιλα Άλβες
koolgirls

Κέιλα Άλβες: Με ύψος 1,65 τι να το κάνει το βόλεϊ; Μπήκε Onlyfans και βγαζει εκατονταπλάσια

3 Min Read
koolgirls

Joy Corrigan: Η φωτογραφία μόνο με τις μπότες της που έριξε το Instagram

1 Min Read
koolgirls

Ποια Ντούα Λίπα: Η Δώρα Παντέλη της Αλβανιας Έβα Μουράτι σουλατσάρει στο Αιγαίο με γαλανολευκο μαγιό

1 Min Read
koolgirls

Τζούλια Λέσκοβα: Μοίρασε υπογλώσσια – Ανέβασε φωτογραφία με τη σκοτεινή πίσω όψη της

1 Min Read
koolgirls

Ρίτα Όρα: Σηκώνει τα πόδια, σου δείχνει το αρκουδάκι της και για τελείωμα γυρίζει πλάτη και σε στέλνει για υπογλώσσια

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?