in

Έρευνα: Γιατί οι άντρες επιβάλλεται να βγαίνουν με τους φίλους τους; Οι επιστήμονες είναι κατηγορηματικοί!

Και share και like και αφίσα η νέα έρευνα!

Τώρα πια δεν χρειάζονται και πολλές δικαιολογίες για να πείσετε την γυναίκα σας πως έχετε ανάγκη να βγείτε με τους φίλους σας, αφού σε αυτό συμφωνούν και ο επιστήμονες.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Γκότινγκεν αποδεικνύεται πως οι άντρες που βγαίνουν παρέα με τους φίλους τους καταφέρνουν να μειώσουν σε σημαντικό βαθμός το στρες σε αντίθεση με αυτούς που βγαίνουν με την παρτενέρ τους ή την οικογένεια τους.

Μάλιστα η έρευνα έδειξε πως αρρώστιες που συνδέονται με το στρες εμφανίστηκαν μόνο σε παρέες γυναικών ή ανάμεσα σε ζευγάρια.

Διαφήμιση

Επιπλέον οι επιστήμονες σημείωσαν πως οι άντρες προσέχουν πολύ περισσότερο ο ένας τον άλλον, κάτι που βοηθά στην αποβολή του άγχους, αφού αισθάνονται πως «κάποιος προσέχει την πλάτη τους».

Εδώ είναι λοιπόν η απόδειξη που χρειάζεστε για να σταματήσει η γκρίνια από το έτερον ήμισυ κάθε φορά που θέλετε να τα πιείτε με τους φίλους σας. Μπορεί πλέον να καταλάβει πως το να βγείτε με την αντρική παρέα σας δεν είναι απλά θέμα προτίμησης, αλλά ανάγκης σας.

Το διαβάζεις, το ασπάζεσαι το κάνεις και share και Like και μπλουζάκι αν χρειαστεί!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Coca Cola: Γιατί έχει καλύτερη γεύση στο γυάλινο μπουκάλι; Ένας ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ απαντά. Έκανε έρευνα

Viral Video: Μωρό και γάτα ξυπνάνε μαζί και το cuteness level πιάνει… ταβάνι