in

Συλλεκτικό Viral βίντεο: Όταν ο Αλέξης Τσιπρας μιλούσε σα Τσε Γκεβάρα για την πολιτική πριν από 27 χρόνια

Είναι πανθομολογούμενος ο θαυμασμός που τρέφει ο Αλέξης Τσίπρας στον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, άλλωστε για αυτό έχει βαφτίσει τον μικρό γιο του Ορφέα Ερνέστο. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι κατά την εφηβική ηλικία του προσπαθούσε να του μοιάσει και οπτικά.

Σε ένα συλλεκτικό, ανεπανάληπτο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «altsantiri.gr»… αποκαλύπτεται ακριβώς αυτό, ότι ο πολιτικός ηγέτης που ανέλαβε να εκτινάξει την ελληνική Αριστερά έστεκε για ξύρισμα μπροστά στον καθρέφτη, έχοντας στο μυαλό του τον άνθρωπο-σύμβολο αυτής παγκοσμίως!

Διαφήμιση

Το 1995, σε ηλικία 20 ετών, ο εκκολαπτόμενος πολιτικός μηχανικός Αλέξης Τσίπρας αναπτύσσει τις θέσεις του για την πολιτική, ως ηγετικό στέλεχος των αυτόνομων φοιτητικών σχημάτων, ενόψει των φοιτητικών εκλογών, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ» του τότε ΣΚΑΪ.

Η σύζυγος σήμερα του Νίκου Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου, είναι αυτή που κάθεται δίπλα στον γενειοφόρο Αλέξη, ο οποίος αν υιοθετούσε ξανά το ίδιο look, είναι βέβαιο ότι θα επισκίαζε την ψηφοθηρική – είναι η αλήθεια – μουστάκα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Θα ήταν λάθος πάντως να αφήσουμε ασχολίαστο και το αλά ροκ σταρ φουντωτό μαλλί, το οποίο ωστόσο φαίνεται ότι σχεδιάστηκε με χαίτη προς τα… μπρος για να καλύψει την απουσία μπερέ, που για λόγους image (και με… πόνο ψυχής προφανώς) αδυνατούσε να φορέσει ο Αλέξης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φτιάξτο τώρα: Συνταγή για Κέικ σοκολάτας με μπανάνες και επικάλυψη λιωμένης κουβερτούρας

GNTM: Ποια Ιωάννα Τούνη; Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο κρεβάτι με μοντέλα του ριάλιτι με τα… εσώρουχα