in ,

“50.000 Τούρκοι αιχμάλωτοι αν το τολμήσουν… στο Καστελόριζο” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Αν αποβιβαστούν στο Καστελόριζο, αυτοί που έχουν αυτή άποψη, θα πρέπει να ενημερωθούν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Με 50.000 Τούρκους στο Καστελόριζο θα γίνει το μεγαλύτερο στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”. Αυτά δήλωσε ο διδάκτωρ γεωπολιτικής και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) Δρ. Γιώργος Φίλης στο Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

“Να άρουμε την πρόσκληση του Μαρτίου στην Τουρκία μετά τις τελευταίες προκλήσεις γιατί θα δώσουμε άλλοθι στον Ερντογάν”, είπε ο κ. Φίλης. “Δεν μπορούμε να πείσουμε για κυρώσεις την Ευρώπη όσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Έχουμε ποιοτική υπεροχή στο Πολεμικό Ναυτικό και στην ναυτοσύνη των Ελλήνων. Όσο οι ΗΠΑ θεωρούν ότι αντίπαλός τους είναι η Ρωσία, ενώ επί Τραμπ ήταν η Κίνα, η Τουρκία έχει σοβαρό πρόβλημα. Θα έχουμε 50.000 Τούρκους αιχμαλώτους αν τολμήσουν να αποβιβαστούν πάνω στο Καστελόριζο”, τόνισε. “Με την HalkBank θα ζήσουν νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου”, ανέφερε και κατέληξε λέγοντας: “Η Τουρκία πρέπει να επιλέξει μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ”.

Διαφήμιση

defence-point.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αναστολή μαθημάτων λόγω κορωνοϊού για το γυμνάσιο Φαλάνης

Κορονοϊός: Δείτε σε ποιούς δήμους της Δυτικής Μακεδονίας εντοπίστηκαν την Τρίτη τα 36 νέα κρούσματα – Ποιά σχολεία αναστέλλουν την λειτουργία τους στην ΠΕ Κοζάνης