in

4 + 1 μυστικά που οφείλεις να γνωρίζεις πριν δεις μαζί της Τζούλια Αλεξανδράτου με τους 3 μαυpους

Χωρίς αμφιβολία η ερωτική ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι αυτή που έχει τα περισσότερα views από ζευγάρια, μέχρι και οικογένειες! Απενοχοποίησε το πορνό κατά μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα και έφερε νέα τάξη πραγμάτων.

Πρώτα απ’ όλα αν έχεις ξεκινήσει να διαβάζεις το άρθρο, σημαίνει πως ανήκεις στους τυχερούς που η σύντροφος του δέχεται να δει ταινία ερωτικού περιεχομένου μαζί τους. Έχεις κάνει το πρώτο και βασικότερο βήμα. Αυτό που δεν γνωρίζεις όμως είναι πως η συγκεκριμένη διαδικασία είναι ένα ύπουλο τεστ το οποίο οφείλεις να περάσεις.

Διαφήμιση

Δεν δέχτηκε τυχαία να δει πορνό μαζί σου, ούτε κάθεται και το απολαμβάνει όσο πιστεύεις. Κι αυτό, διότι εκείνη τη στιγμή σε «σκανάρει» και αξιολογεί τις αντιδράσεις σου στη θέα της ταλαντούχας πορνοστάρ η οποία επιδίδεται στο αγαπημένο αντρικό –και όχι μόνο- άθλημα.

Φρόντισε να μην πέσεις στις γνωστές παγίδες και να αποκομίσεις όσα περισσότερα μπορείς από τη συγκεκριμένη προβολή. Να θυμάσαι: Την ώρα που εσύ παρακολουθείς το σκληρό σεξ στην οθόνη σου, το δικό της μυαλό δουλεύει πυρετωδώς και σε τεστάρει όσο δε φαντάζεσαι.

Μην τη συγκρίνεις με την πρωταγωνίστρια

Η σύντροφός σου δεν είναι πορνοστάρ. Αν ήταν, σίγουρα δε θα κοιμόταν μαζί σου. Ό,τι χειρότερο εκείνη τη στιγμή είναι να πετάξεις μπηχτή για τις δικές της σεξουαλικές επιδόσεις, υποτιμώντας τη και θεωρώντας πως η επαγγελματίας είναι καλύτερη στο σεξ. Να σου θυμίσουμε πως είναι ηθοποιός; Αν λοιπόν δε θέλεις να μείνεις με τον… αετό στο χέρι, απέφυγε τέτοιου είδους σχόλια και να θυμάσαι πως φράσεις του στυλ «κοίτα να μαθαίνεις», «δες πως το κάνει» και «εσύ δε μου κάνεις τέτοια» είναι απαγορευτικές.

Όχι στα σχόλια που αφορούν στο κορμί της

Το 99% των επαγγελματιών πορναστάρ είναι κορμάρες. Επίσης, όλες –μα όλες όμως- έχουν περάσει από το τραπέζι του πλαστικού χειρουργού. Ψεύτικα οπίσθια, στήθος και χείλη είναι τα κλασικά χαρακτηριστικά των γυναικών πρωταγωνιστριών σε ερωτικές ταινίες, οπότε καταλαβαίνεις πόσο άστοχο θα ήταν να σχολιάσεις εκείνη τη στιγμή το μικρό στήθος ή τη μεγάλη περιφέρεια της συντρόφου σου. Της χτυπάς την ανασφάλεια και την κάνεις να πιστεύει πως είσαι γελοίος. Για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Μην φανείς κομπλεξικός απέναντι στις επιδόσεις του άντρα πρωταγωνιστή

Εδώ είναι που η σύντροφός σου τεντώνει κεραίες και περιμένει το πρώτο σου λάθος. Είναι η στιγμή που οι περισσότεροι άντρες μπαίνουν στη διαδικασία να υποτιμήσουν τα προσόντα και τις επιδόσεις του πρωταγωνιστή και να επισημάνουν πως όλα αυτά που παρακολουθούν συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Φυσικά, όσον αφορά την πρωταγωνίστρια τα πράγματα εξακολουθούν να είναι διαφορετικά, καθώς εκείνη είναι η «σταρ» στα μάτια του και ο άντρας ο απλός βοηθός.

Τέτοιου είδους διακρίσεις σε κάνουν να φαίνεσαι εντελώς κομπλεξικός στα μάτια της και την κάνεις υποσυνείδητα να αμφισβητεί τις επιδόσεις σου. Από την άλλη, αν πετάξει εκείνη κάποιο υπονοούμενο για τα δικά σου προσόντα, εσύ θα σπεύσεις να της απαντήσεις πως οποιοσδήποτε άντρας θα τα κατάφερνε στο σεξ έχοντας απέναντί του τέτοια παρτενέρ. Ναι τέτοια. Με υπερφυσικό στήθος, τατουάζ και με απανωτούς οργασμούς. Μόνο στον ύπνο σου αυτά, μη γελιέσαι.

Μην τη βάζεις να παρακολουθήσει πράγματα που αρέσουν σε σένα μόνο

Νιώθει πίεση και καταλαβαίνει πως το κάνεις για να την πείσεις να ενδώσει σε κάτι που αρέσει μόνο σε εσένα. Και το τονίζουμε: Μόνο σε σένα. Είναι πολύ διαφορετικό να κάνεις μια δοκιμή για να της δείξεις πόσο απολαυστικό μπορεί να φαίνεται, όταν όμως δεις πως όσες φορές και αν το προσπάθησες, εκείνη είναι ανένδοτη το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι φορτικός και να της σπας τα νεύρα. Ας πάρουμε για παράδειγμα το πρωκτικό σεξ. Είναι αδιανόητο να επιμένεις σε βίντεο του συγκεκριμένου περιεχομένου από τη στιγμή που σου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν το θέλει. Αντιθέτως, αν δεις κάτι άλλο μαζί της είναι πιο πιθανό να… ανάψουν τα αίματα και να πετύχεις το σκοπό σου.

Κράτα σημειώσεις με το τι της αρέσει και εφάρμοσε το σε ανύποπτο χρόνο

Οι αντιδράσεις τις εκείνη την ώρα θα σε κάνουν να καταλάβεις τι την ανάβει και την αφήνει αδιάφορη. Μόλις εντοπίσεις τι είναι αυτό που την αναστατώνει, φρόντισε να το αποθηκεύσεις στο σκληρό σου δίσκο και να το χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή. Και όταν λέμε την κατάλληλη στιγμή δεν εννοούμε εκείνη ακριβώς τη στιγμή –κάτι το οποίο θα ήταν απογοητευτικά προβλέψιμο-, αλλά σε ανύποπτο χρόνο. Θα την ξαφνιάσεις ευχάριστα και θα νιώσει πως καταλαβαίνεις τι θέλει με το που σε κοιτάει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βικτόρια Σίλβστεντ: Τι κι αν είναι 48! Σουλατσάρει με μαγιό και πατάει κάτω 25άρες – Φωτογραφίες

Νίνα Άγκνταλ: Βάζει το μαγιό, ανοίγει τα πόδια, ποζάρει και σηκώνει ανέμους. Φωτογραφίες