Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Σάββατο, Απρ 11, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > «Πόλεμος» στον αέρα: Ο Γιώργος Λιάγκας προαναγγέλλει αγωγές εκατομμυρίων κατά του Λαζόπουλου
Media

«Πόλεμος» στον αέρα: Ο Γιώργος Λιάγκας προαναγγέλλει αγωγές εκατομμυρίων κατά του Λαζόπουλου

Kool Team
Last updated: 6 Μαρτίου, 2026 12:00 μμ
Kool Team
Published: 6 Μαρτίου, 2026
Share
SHARE

Η δημόσια κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Λάκη Λαζόπουλο περνά σε μια νέα, σκληρή φάση, με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να προειδοποιεί ανοιχτά για βαριές οικονομικές αξιώσεις. Με αφορμή τις πρόσφατες δικαστικές κινήσεις του Υπουργού Υγείας κατά του δημιουργού του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για τη δική του προσωπική διένεξη, ξεκαθαρίζοντας πως η «κόκκινη γραμμή» του έχει πλέον παραβιαστεί.

Ενότητες
  • Το εξώδικο που έγινε «νούμερο» σάτιρας
  • Η στρατηγική των αγωγών: «Μόνο στο χρήμα καταλαβαίνουν»
  • Η απάντηση του Λαζόπουλου: «Δεν κάνω κωλοτούμπες»
  • Η επόμενη μέρα

Το εξώδικο που έγινε «νούμερο» σάτιρας

Η αρχή του τέλους για τις όποιες γέφυρες επικοινωνίας υπήρχαν, φαίνεται πως ήταν η διαχείριση ενός εξωδίκου που απέστειλε ο Λιάγκας στον Λαζόπουλο. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, η κίνηση αυτή δεν έγινε για να περιορίσει τη σάτιρα, αλλά για να προστατεύσει την οικογένειά του από αναφορές που θεωρεί συκοφαντικές. Ωστόσο, η αντίδραση του Λάκη Λαζόπουλου –ο οποίος παρουσίασε το νομικό έγγραφο στην εκπομπή του με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο– εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έκανε λόγο για «γελοιοποίηση ενός επίσημου εγγράφου».

Η στρατηγική των αγωγών: «Μόνο στο χρήμα καταλαβαίνουν»

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός όσον αφορά τον τρόπο που σκοπεύει να κινηθεί νομικά στο εξής. Διαχωρίζοντας τη θέση του από τη διαδικασία των μηνύσεων (που οδηγούν σε ποινικά δικαστήρια), ο παρουσιαστής προανήγγειλε τη χρήση αγωγών, στοχεύοντας στην οικονομική αποζημίωση. «Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν μάθει στο χρήμα, μόνο με χρήμα καταλαβαίνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά, υπονοώντας ότι μια ποινή φυλάκισης με αναστολή δεν έχει κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο για πρόσωπα τέτοιου βεληνεκούς.

Το σημείο τριβής εστιάζεται κυρίως στον ισχυρισμό του Λάκη Λαζόπουλου ότι ο παρουσιαστής προσφέρει «έμμισθες υπηρεσίες» στην κυβέρνηση. Ο Λιάγκας κάλεσε τον δημιουργό να αποδείξει αυτούς τους ισχυρισμούς στο δικαστήριο, τονίζοντας ότι η δική του κριτική προς την εξουσία έχει υπάρξει κατά καιρούς τόσο έντονη που έθεσε σε κίνδυνο ακόμα και την επαγγελματική του θέση.

Η απάντηση του Λαζόπουλου: «Δεν κάνω κωλοτούμπες»

Από την πλευρά του, ο Λάκης Λαζόπουλος παραμένει ακλόνητος στις θέσεις του, σηκώνοντας το γάντι της δικαστικής αναμέτρησης. Μέσα από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη, παραλληλίζοντας τον εαυτό του με τη διαχρονική παράδοση της αριστοφανικής σάτιρας που δεν φιμώνεται από εξώδικα. Μάλιστα, άφησε αιχμές ότι τέτοιου είδους νομικές επιθέσεις ενορχηστρώνονται για να πληγεί η ελευθερία του λόγου και να φιμωθεί κάθε φωνή που ασκεί δριμεία κριτική στο σύστημα.

Η επόμενη μέρα

Η σύγκρουση αυτή αναδεικνύει ένα βαθύτερο ζήτημα: πού σταματά η σάτιρα και πού ξεκινά η προσβολή της προσωπικότητας; Με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει πως πλέον έχει «κάθε νόμιμο δικαίωμα» να προχωρήσει σε αγωγή, οι δικαστικές αίθουσες αναμένεται να γίνουν το επόμενο σκηνικό μιας κόντρας που κρατά χρόνια και πλέον αποκτά χαρακτήρα προσωπικής και οικονομικής επιβίωσης.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Γιώργος Λιάγκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
14°C
Athens
few clouds
15° _ 12°
73%
2 km/h
Σα
17 °C
Κυ
17 °C
Δε
19 °C
Τρ
20 °C
Τε
17 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

Media

Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με φωτογραφία από τον Αύγουστο

1 Min Read
Media

Αυλαία με συγκίνηση για τις “Εξελίξεις Τώρα” – Το προσωπικό μήνυμα της Αναστασίας Γιάμαλη

2 Min Read
λιαγκας γκαγκακη
Medianews

Κατερίνα Γκαγκάκη: Αποκάλυψε τι θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας στην τηλεόραση

1 Min Read

Νεα Ζηλανδία: Ελληνική λεξη ειχε γραψει στο ΟΠΛΟ του ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ που σκότωσε 50 άτομα

2 Min Read
Media

Αναστασία Γιάμαλη: Από τα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA – Η (καθόλου) ουδέτερη φωνή της «ενημέρωσης»

4 Min Read
Media

Φως στο Τούνελ: Μία συγκλονιστική μαρτυρία «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

1 Min Read
Αναστασης κολοβος
Media

Αναστάσης Κολοβός: Ας ποινικοποιηθεί κάποια στιγμή αυστηρά ρε φιλε… Τι τον έκανε έξάλλο στη βόλτα του στην Αθήνα

2 Min Read
Media

Ποιά ριάλιτι; Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που έγραψαν ιστορία στην πρώτη τους εκτέλεση. Απο το Ρουκ Ζουκ στον Αδύναμο κρίκο

5 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?