1ο Athens Wine & Art Festival στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών

wine and art festival

1ο Athens Wine & Art Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, στον κεντρικό εκθεσιακό χώρο, Πειραιώς 256 στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου.
50 Boutique Οινοποιεία– αρκετά εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση – από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, θα σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε εξαιρετικά κρασιά τους σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον τέχνης.

Σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, στο πλαίσιο του 1ου Athens Wine & Art Festival, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά Retrospective Έκθεση με σπάνια έργα από το αρχείο της ΑΣΚΤ, από τις δεκαετίες 80 & 90.

DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές βραβευμένων οινικών ντοκιμαντέρ θα πλαισιώνουν όλες τις ώρες του φεστιβάλ.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 οι StartArt Team και οι Άπλετοι Κήποι θα παρουσιάσουν μια θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το κρασί ενώ μαζί τους το μουσικό σύνολο Ευτέρπη θα παρουσιάσει την πρωτότυπη δουλειά του, βασισμένη σε αρχαϊκούς αυλούς.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00, το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο μουσικό event με τους ξεσηκωτικούς SugahSpank! & the Swing Shoes.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχει δωρεάν δημιουργική ενασχόληση παιδιών από το Θέατρο Ημέρας και τους Μικρούς Γεωργούς στην Πόλη καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που υποστηρίζεται από το botilia.gr θα μπορείτε να αγοράσετε σε ειδικές τιμές τα αγαπημένα σας κρασιά από όλα τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην έκθεση.

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης

Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες με επίδειξη κάρτας

13:00 – 19:00 για το κοινό

Πολιτική Εισόδου

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν. Για συμμετοχή στη δοκιμή με δώρο το συλλεκτικό ποτήρι της έκθεσης το κόστος είναι 5€, μέρος των οποίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Λύρειου Ορφανοτροφείου που καταστράφηκε στο Μάτι, μέσω της Μ.Κ.Ο Δεσμός.

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Λογω τιμης σκαι

Λόγω τιμής: Τι έγραψε το twitter για τη σειρά του ΣΚΑΙ

Κατερίνα Στικούδη: VIDEO Το κούνησε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και εγινε μποτιλιάρισμα