in

Δύο ελληνικά All Inclusive ξενοδοχεία στη Χαλκιδική στα καλύτερα του κόσμου!

Το TripAdvisor, για μία ακόμα χρονιά, ανέδειξε τα 25 καλύτερα All Inclusive ξενοδοχεία, στον κόσμο. Στη λίστα, τη φετινή χρονιά, φιγουράρουν και δύο ελληνικά στην πανέμορφη Χαλκιδική.
Πρόκειται για το Ikos Olivia, το οποίο κατατάσσεται δεύτερο στον κόσμο και πρώτο στην Ευρώπη, και το Ikos Oceania. Δυο καταπληκτικά ξενοδοχεία με φαντασικές προσφορές all inclusive στη Χαλκιδική Το πρώτο, αξιοποιώντας τη μοναδική θέση του στον Τορωναίο Κόλπο, αποτελεί ένα σύγχρονο συγκρότημα που εκτείνεται σε μια υπέροχη έκταση 90 στρεμμάτων.
Προσφέρεται μία έξοχη επιλογή διαμονής με 142 υπνοδωμάτια και μικρές σουίτες, καθώς και 149 σουίτες-μπάνγκαλoου.
Το Ikos Oceania, αντίστοιχα, χαρίζει καθηλωτική θέα στη Μεσόγειο. Ένα σύνολο από 298 πανέμορφα διαμορφωμένα δωμάτια και σουίτες, όλα με ιδιαίτερο μπαλκόνι, απλώνονται σε έναν φροντισμένο κήπο έκτασης 60 στρεμμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ikos Olivia Resort» προηγείται στη βαθμολογία από καταλύματα που βρίσκονται στα νησιά Μαουρίσιους και στις Μαγευτικές Μαλδίβες, που βρίσκονται στην τρίτη και στην τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ένα ξενοδοχείο στο Μεξικό, όπως και στην έβδομη και την όγδοη.
Στην ένατη κατατάσσεται ξενοδοχείο στην Τουρκία, στην περιοχή Belek και τη δεκάδα συμπληρώνει ξενοδοχείο στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
the bachelor παναγιώτης

Η Μάχη των Ζευγαριών: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παρουσιαστης στο Battle of the Couples. Πότε όμως ξεκινά;

ΚLARINA BOURANA Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα Ελληνικό καλοκαίρι

ΚLARINA BOURANA: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το Ελληνικό καλοκαίρι