in

12% τηλεθέαση ο Τριαντάφυλλος στο J2US και το έριξε στο Survivor. Τι αποκάλυψε για Ελευθερία Ελευθερίου πριν μπει στο ριάλιτι

Πριν από 3 χρόνια ο Τριαντάφυλλος ήταν στο just the two of us και έφυγε με την ουρά στα σκέλια με τους κριτές σχεδόν να τον χλευάζουν!

Δεν σε παρακολουθούμε δεν ξέρουμε τι κάνεις του έλεγε η Δέσποινα Βανδή, αντί για Τριαντάφυλλο τον αποκαλούσαν Γαρύφαλλε και χρειάστηκε να πάει στο Survivor για να κερδίσει την αποδοχή του κόσμου και να ξεκινήσει μία δεύτερη καριέρα!

Μάλιστα φέτος αντί να πάει στο Survivor All Star, αν και του έγινε πρόταση γιατί ήθελε περισσότερα από 5.000 εβδομάδα και ο Ατζούν Ιλίτζαλι τον πετσόκοψε, βρέθηκε με τους απόμαχους του Survivor να συμμετάσχει στο Just the two of us για πολύ λιγότερα χρήματα!

Διαφήμιση

Φυσικά και για να είναι στα φώτα της δημοσιότητας ξανά!

Εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης αφού το Σάββατο έκανε μόλις 12% και κανείς δεν ασχολείται με αυτό τον καλούν και μιλάει μόνιμα και το survivor.

Έτσι λοιπόν καλεσμένος το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα!

Αποκάλυψε ότι είχε συμβουλέψει να μην κάνει θέμα κατευθείαν αυτό που συνέβη με τον Μάριο αλλά να τον έπιανε και να τα λύσουν οι δυο τους ιδιωτικά!

Επίσης για τον Σπύρο Μαρτίκα ο Τριαντάφυλλος σχολίασε πως δεν συμφωνεί με αυτά που αποκάλεσε την Ελευθερία Ελευθερίου, κλέφτρα και ψεύτρα και πως αν ήταν πατέρας ή αδερφός της θα τον περίμενε στο αεροδρόμιο.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

“Λύγισε” ο Βασίλης Μπισμπίκης για τα αρνητικά σχόλια: «Σε ξεφτιλίζουν και ακούς σχόλια για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι.»

Άφησε πίσω του έξι παιδιά: Πέθανε ο αγαπητός Παπα-Στέφανος, θρήνος για τον 57χρονο ιερέα