Φόρμα αναζήτησης

TV & MOVIES

Ο Σταν είναι ο «ιεραπόστολος» του Θεού. Και η γη είναι τετράγωνη.

Παρασκευή, 22. Ιανουαρίου 2016 - 21:07
Ο Σταν είναι ο «ιεραπόστολος» του Θεού. Και η γη είναι τετράγωνη. - Κεντρική Εικόνα

Η απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχει Θεός αιωρούνταν για πολύ καιρό και κανείς δεν ήξερε ποια είναι η σωστή. Ευτυχώς όμως, ήρθε ο Σταν χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να πει την αλήθεια. Όχι απλά υπάρχει Θεός, αλλά είναι και φαν της μουσικής και είχε το Σταν αρχιΧερουβίμ για να του άδει, αλλά επειδή δεν ήθελε να είναι μοναχοφάης είπε να τον μοιραστεί με τους καθ' ομοίωση του.

Οπότε τον έστειλε στη Γη, στο σύμπαν ολάκερο για την ακρίβεια, και τον έκανε τον missionary του. Κοινώς, τον ιεραπόστολο του που δεν θα μιλήσει για την αγάπη και την αλληλεγγύη όπως οι νουμπάδες απόστολοι, με τις ολντσκουλιές τους. Αλλά είναι ένας new age απεσταλμένος που μεταφέρει στα τραγούδια του τις δέκα εντολές.

«Εγώ είμαι καλλιτέχνης. Έχω δώσει σε πάρα πολλούς τραγουδιστές τραγούδια. Έχω δουλέψει με πολλούς. Θεωρώ ότι ο Θεός εμένα μου έδωσε μια αποστολή». (blink blink εννοεί το τραγούδι και τη μουσική).

Τι να φτουρίσει ο Μωυσής, ήρθε ο Μωυ-Στάν...

Αυτός όμως δεν έχει δέκα εντολές. Είναι πιο λιτός. Έχει τέσσερις.

1)Μεγάλωνε μέσα στην αλητεία.

2) Να είσαι παράξενο παιδί

3) Κάνε πολλά τατουάζ (αυτή την εντολή ακολούθησε κι η Εθνική Ελλάδος κι εμείς τα κατηγορούσαμε τα παιδιά. Είχαν ακούσει τον ιεροκήρυκα Σταν)

4) Διαίρει το πεντάευρο όπως ο ηγέτης σου (όπου ηγέτης βάλε Σταν. Τι να μας πει το γατί ο Supreme Leader Kim Yong Un...). Αν δε θυμάστε ο Σταν είναι αυτός που τα είχε πει πριν από το Χρήστο Θηβαίο, που το έπαιζε έξυπνος με κλεμμένες ατάκες ο plagiarist. Είχε δώσει μάθημα πως πέρασε μια βδομάδα με ένα πεντάευρο. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν μία από τις παραβολές του.

Κι έτσι, τόσο απλά και χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, ο Σταν μας έδωσε την απάντηση στο μεγαλύτερο ερώτημα.

Ελπίζουμε να μας δώσει κι ένα στανταράκι στο στοίχημα, γιατί περνάμε αψιλίες.

Διαβάστε περισσότερα:

Στηβ Μιλάτος: «Δεν πήρα αυτό που ήθελα από την εκπομπή της Σπυροπούλου» (vid) - Κεντρική Εικόνα
Στα 24 του χρόνια, ο Στέφανος Μιλάτος, ή αλλιώς Steve έχει καταφέρει να γίνει το μήλον της έριδος στο εξωτερικό, αφού είναι περιζήτητος, ενώ έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους...
SYTYCD: Ο Κωνσταντίνος Ρήγος εξηγεί γιατί κοντράρεται συνέχεια με τον Ιβάν Σβιτάιλο (vid) - Κεντρική Εικόνα
Καλεσμένος στη χθεσινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε ο Κωντσταντίνος Ρήγος, οποίος μίλησε για την εμπειρία του ως κριτής στο «So You Think You Can Dance». Ο γνωστός...
Ελένη Μενεγάκη: Εξηγεί πως καταλαβαίνει κάποιον που της λέει ψέματα (vid) - Κεντρική Εικόνα
Ένα πολύ ωραίο θέμα είχε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Πράκτορας του FBI μετά από έρευνα εξηγεί πώς μπορεί να γίνει αντιληπτό ένα ψέμα βάση της γλώσσας του σώματος. Με...

Best of internet