Φόρμα αναζήτησης

TV & MOVIES

Ανατροπή στην τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου: Πρώτη η Τζένη Μπαλατσινού στο γενικό σύνολο

Κυριακή, 13. Δεκεμβρίου 2015 - 13:16
Ανατροπή στην τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου: Πρώτη η Τζένη Μπαλατσινού στο γενικό σύνολο - Κεντρική Εικόνα

Από την πρώτη στιγμή της προβολής της, η εκπομπή Jenny Jenny κατόσρθωσε να δείξει τη μεγάλη δυναμική της και απέκτησε το δικό της φανατικό γυναικών που την παρακολουθεί πιστά κάθε Σαββατοκύριακο.

Το Jenny Jenny μπήκε δυναμικά στην μοιρασιά της πίτας της τηλεθέασης, καταλαμβάνοντας συχνά τη δεύτερη θέση στους πίνακες της Nielsen για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 όμωςμ έγινε  η ανατροπή και η Τζένη Μπαλατσινού με την εναλλακτική της πρόταση γυναικείας εκπομπής, σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης του γενικού συνόλου, σημειώνοντας ποσοστό  12,2%. Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν η εκπομπή Πρωινό ΣουΚου με Μπεκατώρου και Μουτσινά να συγκεντρώνουν στο γενικό σύνολο ποσοστό 11,2%. αλλά και η εκπομπή Στα Καλά Καθούμενα με Καραβάτου-Κατσούλη να συγκεντρώνουν 11,2%.

Στην τρίτη θέση του γενικού συνόλου τερμάτισε το Σπίτι μου Σπιτάκι μου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκεντρώνοντας στο γενικό σύνολο μόλις 8,6%.

Αλλά και στο δυναμικό κοινό οι εκπομπές κνήθηκαν ως εξής:
Το Πρωινό ΣουΚου σημείωσε ποσοστό  13,2%.  Το Σπίτι μου σπιτάκι μου ακολούθησε με ποσοστό 10,6%, το Στα καλά καθούμενα ήρθε τρίτο με ποσοστό 9,2% ενώ το Jenny Jenny τερμάτισε με ποσοστό 8,2%.

Αυτό που έχει αξία είναι, ότι τα νούμερα των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν εμφανώς πεσμένα από άλλα Σαββατοκύριακα, ενώ η ενημέρωση για ακόμη μια φορά απέσπασε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης με τον Σπύρο Μάλλη και το Σαββατοκύριακο με δράση να συγκεντρώνει στο γενικό σύνολο ποσοστό 19% ενώ στο δυναμικό κοινό 11,3%.

 

Διαβάστε περισσότερα:

«Το πλυντήριο των 21 δισ. δολαρίων»: Μία από τις μεγαλύτερες έρευνες για ξέπλυμα χρήματος έρχεται στο VICE - Κεντρική Εικόνα
Την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 01.15,  μετά τα μεσάνυχτα, το ντοκιμαντέρ της εκπομπής VICE Specials στον ΑΝΤ1, εξετάζει τα στοιχεία της πρόσφατης διαρροής τραπεζικών δεδομένων που...
Η εταιρεία που έκανε τη μεγάλη γκάφα στα Όσκαρ θα επιστρέψει και του χρόνου - Κεντρική Εικόνα
Και ο νικητής είναι... η PricewaterhouseCoopers! Η εταιρεία που ευθύνεται για τη μεγαλύτερη γκάφα στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην...
Το extreme make over του Χαβιέ Μπαρδέμ για τους Πειρατές της Καραϊβικής είναι απίθανο! (pic) - Κεντρική Εικόνα
Θεωρείται ένας από τους πιο αρρενωπούς  Ευρωπαίους που κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ.  Δεν είναι λίγες οι κακές γλώσσες που αποδίδουν την επιτυχία του Χαβιέ Μπαρδέμ και στη γοητεία...

Best of internet