Φόρμα αναζήτησης

TV & MOVIES

Ανατροπή στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου

Δευτέρα, 25. Ιανουαρίου 2016 - 15:24
Ανατροπή στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου - Κεντρική Εικόνα

Τα δυο τελευταία Σαββατοκύριακα κάτι συμβαίνει στην πρωινή ζώνη 10:00-14:00. Όπως παρατηρούμε από τους πίνακες της Nielsen, η Κωνσταντίνα έχει πάρει κεφάλι στα ποσοστά και μάλιστα χθες κατάφερε να τερματίσει πρώτη στο γενικό σύνολο με μέσο όρο 12%, αφήνοντας πίσω και το Πρωινό Σου-Κου, που φέτος παρά το δυνατο δίδυμο Μουτσινά -Μπεκατώρου δεν έχει την αναμενόμενη αποδοχή του κοινού και χθες ο μέσος  όρος της εκπομπής στο γενικό σύνολο ήταν μόλις 11,1%.

Όσο για την τρίτη θέση, το Στα καλά καθούμενα κατάφερε να σημειώσει μέσο όρο στο γενικό σύνολο 10,3%, ποσοστό ανεβασμένο συγκριτικά με τις περασμένες εβδομάδες, ενώ τελευταία τερμάτισε η Τζένη Μπαλατσινού με μέσο όρο στα γενικά 8,3%.

Στα ίδια επίπεδα κινήθηκαν τα νούμερα και στο δυναμικό κοινό, με το Πρωινό Σου-Κου να παίρνει την πρωτιά με μέσο όρο 13,7, με μικρή διαφορά από το Σπίτι μου -Σπιτάκι μου που σημείωσε μέσο όρο 11,6%. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Στα Καλά καθούμενα με μέσο όρο 10,5,ενώ η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στην τέταρτη θέση με μέσο όρο 8,5%.

Όπως παρατηρούμε από τους πίνακες τηλεθέασης, η τράπουλα φαίνεται πως μοιράζεται από την αρχή και καμία από τις ψυχαγωγικές εκπομπές δε μπορεί να μιλάει για πρωτιά η σταθερή πορεία στους πίνακες της Nielsen.

To Jenny -Jenny, που από την αρχή της φετινής σεζόν σημείωνε καλά ποσοστά και κέρδιζε τη δεύτερη θέση, τις δυο τελευταίες εβδομάδες έχει "πέσει" και αυτό έχει αλλάξει την κατάταξη των εκπομπών. Βέβαια πρέπει να πούμε ότι ο λόγος που η τηλεθέαση της Μπαλατσινού έχει πτωτική τάση, δεν είναι άλλος παρά το γεγονός πως μετά τα Χριστούγεννα έχει αλλάξει το πρόγραμμα που προηγείται του Jenny Jenny. Τι εννοώ:

Από κει που έπαιρνε ένα lead-in της τάξεως του 8-10%, τώρα με την ξένη σειρά Drop Dead Diva, δεν ξεπερνάει το 3-4%, πράγμα που δείχνει πως  οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων πυροβολούν μόνοι τους τα πόδια τους. Ένα ακόμα λάθος προγραμματισμού κι επιλογών για το Mega... Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Διαβάστε περισσότερα:

Κύπριος ηθοποιός ο νέος «Μαχητής» του Survivor! (pics) - Κεντρική Εικόνα
Με έναν ακόμα παίκτη ετοιμάζεται να ενισχύσει η παραγωγή του Survivor την ομάδα των «Μαχητών», καθώς παρά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από την ομάδα των «Διασήμων», η...
To Twitter «οργιάζει» με το Star Academy – Οι χρήστες… στολίζουν Φουρθιώτη και συμμετέχοντες! (tweets) - Κεντρική Εικόνα
Το δεύτερο live του Star Academy μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του Epsilon, με τους χρήστες του Twitter να μας χαρίζουν μερικά από τα πιο καυστικά...
Ψυχρολουσία για το Epsilon: Μονοψήφια τα νούμερα τηλεθέασης για το 2ο live του Star Academy - Κεντρική Εικόνα
Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό το δεύτερο live του Star Academy, επιβεβαιώνοντας όλους εκείνους που απέδωσαν τα νούμερα της πρεμιέρας σε… απλή περιέργεια του...

Best of internet