Φόρμα αναζήτησης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Peach: Νέα είσοδος στα social media - «Τρέμουν» Instagram και Twitter

Δευτέρα, 11. Ιανουαρίου 2016 - 12:38
Peach: Νέα είσοδος στα social media - «Τρέμουν» Instagram και Twitter - Κεντρική Εικόνα

Τι είναι το Peach και γιατί μιλάνε όλοι γι’ αυτό τα τελευταία 24ωρα;

Το Peach είναι ένα social-networking app, το οποίο είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο για κατόχους iOS συσκευών και έχει καταφέρει σε λίγες ώρες να κάνει τεράστιο αριθμό downloads. Πολλοί συγκρίνουν το Peach με την επιτυχία που είχε το Facebook στα πρώτα του βήματα.

Όπως διαβάζουμε στο techblog.gr, τo Peach δημιουργήθηκε από τον συνιδρυτή του Vine, Dom Hofmann, και είναι μια messaging πλατφόρμα που μοιάζει λίγο με Twitter, Slack και Instagram. Μπορείς να βρεις φίλους, να ανεβάσεις gifs, εικόνες, status updates και να δεις τις αντίστοιχες αναρτήσεις φίλων σου.

peach-500

Αυτό που κάνει το Peach να ξεχωρίζει είναι η χρήση των «Magic Words» , οι οποίες ενεργοποιούν κάποιες συγκεκριμένες εντολές. Για παράδειγμα πληκτρολογείς τη λέξη «here» και προσθέτεις την τοποθεσία σου σε ένα post, πληκτρολογείς τη λέξη «shout» και ότι έγραψες εμφανίζεται με κεφαλαία.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το iOS app, επιλέγετε username, τη διεύθυνση του email σας ή τον αριθμό κινητού, έναν κωδικό και ο λογαριασμός ενεργοποιείται. Υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρήσετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες και μια φωτογραφία.

Είναι ακόμη νωρίς για να πούμε αν τελικά θα καταφέρει το Peach να γίνει το νέο trend, όμως από την Παρασκευή έχει κάνει όλο το Ιnternet να μιλά γι αυτό.

Εσύ το δοκίμασες;

Διαβάστε περισσότερα:

Νέες πληροφορίες για το Super Mario Run που έρχεται σε iPhone και iPad - Κεντρική Εικόνα
Το Super Mario Run αναμένεται να κυκλοφορήσει για iOS στις 15 Δεκεμβρίου και με την ευκαιρία της εμφάνισης του Reggie Fils-Aime στην εκπομπή Tonight Show με τον Jimmy Fallon, η...
Αξέχαστα Χριστούγεννα με μοναδικά δώρα από τη Sony - Κεντρική Εικόνα
Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα έχει και επίσημα ξεκινήσει! Όλοι, όμως, μικροί και μεγάλοι αδημονούν για τη μέρα που θα λάβουν στα χέρια τους τα δώρα τους, με την...
Θέλετε να εξομολογηθείτε και ψάχνετε παπά; Υπάρχει εφαρμογή κινητού (και) γι αυτό! - Κεντρική Εικόνα
Νιώθετε μια ξαφνική ακατάσχετη ανάγκη να εξομολογηθείτε τις αμαρτίες σας, αλλά επειδή δεν είσθε εξοικειωμένοι με τις μετάνοιες, δεν έχετε ιδέα που θα βρείτε παπά και μάλιστα...

Best of internet