Φόρμα αναζήτησης

SHOWBIZTV

Η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει τους λόγους της αποχώρησης της από το «Ε»

Πέμπτη, 23. Ιουνίου 2016 - 9:08
Η ανάρτηση της Κορομηλά για την μητρότητα που προκαλεί απορία!  - Κεντρική Εικόνα

Μετά την τηλεοπτική βόμβα που έσκασε στο Ε με την αιφνίδια αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά, πριν καν προβληθεί η τελευταία της εκπομπή από τη Σύρο, η ίδια η παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook παραθέτει τους λόγους που την οδήγησαν στο τέλος της συνεγασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό του Περιστερίου.

«Σε απάντηση των κακοηθέστατων αναφορών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αναπαράγονται συλλήβδην και άκριτα σχετικά με την διακοπή της συνεργασίας μου με τον Τ/Σ ΕΤV παραθέτω τα ακόλουθα :

Εγώ από την πλευρά μου από την έναρξη της συνεργασίας μου έχω τηρήσει στο έπακρον όλες τις συμβατικές μου υποχρεώσεις. Αντιμετώπισα από την αρχή αρνητικό κλίμα που εστιαζόταν πρωτίστως στην άρνηση του Τ/Σ να εκπληρώνει τις ανειλημμένες συμβατικές οικονομικές του υποχρεώσεις στους συντελεστές της εκπομπής. Θεωρώ δευτερεύον να επισημάνω ότι υπάρχουν σημαντικές οικονομικές οφειλές και προς εμένα, αλλά πρωτίστως με ενδιαφέρει η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σταθμού προς τους συνεργάτες μου, καθώς μάλιστα πληροφορούμαι σήμερα από τους ίδιους ότι αυθαιρέτως ο σταθμός επιχειρεί να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των συντελεστών και να μειώσει αυθαιρέτως τις συμφωνηθείσες αμοιβές τους. Ο Τ/Σ γνώριζε άριστα το κόστος κάθε επεισοδίου, καθώς η εκπομπή αποτελεί εσωτερική παραγωγή υπό την δική του ευθύνη και όλα τα υπόλοιπα είναι προσχήματα και στηρίζονται σε αναληθείς προϋποθέσεις.

Τρείς ημέρες πριν την προγραμματισμένη μετάβαση τη δική μου, των συνεργατών και συντελεστών και όλων των καλεσμένων της εκπομπής στην Σύρο που αποτελούσε επιθυμία του σταθμού, την Δευτέρα στις 20-6-2016 με κάλεσε ο κ. Φίλιππος Βρυώνης μαζί με τον κ. Μένιο Φουρθιώτη και την κα Πολίνα Τόλη και επιχείρησαν αυθαίρετα , αιφνιδιαστικά και μονομερώς να μου επιβάλλουν ως συμπαρουσιαστή τον κ. Μένιο Φουρθιώτη με ύφος επιτακτικό και απειλητικό. Δεν ήταν δυνατόν να υποκύψω σε de facto καταστάσεις που δεν προβλέπονταν ούτε συμβατικά και με μείωναν ως επαγγελματία και ως άνθρωπο και στη δικαιολογημένη απολύτως άρνησή μου που την κοινοποίησα και μέσω email του πληρεξουσίου δικηγόρου μου στον Τ/Σ , ο σταθμός άμεσα και παντελώς αναιτιολόγητα και αντισυμβατικά δημοσίευσε δελτίο τύπου μετά από κάποιες ώρες με ανυπόστατο περιεχόμενο, γιατί τα πραγματικά περιστατικά έχουν όπως ακριβώς αναφέρονται στο παρόν δελτίο τύπου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σταθμός άσκησε αφόρητες πιέσεις στους συνεργάτες μου ανεπιτυχώς να μεταβούν στην Σύρο με παρουσιαστή τον κ .Φουρθιώτη , οργανώνοντας μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίασης με την ονομασία <<Μια βραδιά κάτω από τα αστέρια >> με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη , εκπομπή που διαφημίσθηκε και ανακοινώθηκε δημοσίως και από την εκπομπή του σταθμού με τίτλο <<Πρωϊνούλι>> .

Ρούλα Κορομηλά»

Διαβάστε περισσότερα:

Η χαρά της… Ελένης! Μενεγάκη – Τσολάκη ποζάρουν χαμογελαστές σε μία selfie (pic) - Κεντρική Εικόνα
Στον ALPHA καλοπερνούν και δε διστάζουν να το δείξουν! Οι φωτογραφίες, άλλωστε μιλούν από μόνες τους. Το πρωινό της Δευτέρας αποδείχθηκε απολαυστικό για τους συντελεστές της...
Η Σοφία Βεργκάρα παραδίδει μαθήματα selfie σε ένα σούπερ σέξι βίντεο (vid) - Κεντρική Εικόνα
Ας είμαστε ειλικρινείς: Η Σοφία Βεργκάρα δεν κέρδισε τους 10 εκατομμύρια followers στο Instagram  μόνο και μόνο επειδή είναι καλή ηθοποιός. Αναμφίβολα, οι selfies που ανεβάζει...
Τα πάντα ρει...  στην κυριακάτικη τηλεθέαση: Ποια εκπομπή «πήρε κεφάλι» το πρωί της Κυριακής; - Κεντρική Εικόνα
Θολό είναι ακόμη το τοπίο και κυρίως ανατρεπτικό για όλους τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης που δε γνωρίζουν αν θα πρέπει να χαρούν ή όχι όταν κατακτούν πρωτιές είτε πρόκειται...

Best of internet