in

Ο Σάββας Πούμπουρας στο KoolNews.gr: Η τηλεόραση είναι αφροδισιακή για τις γυναίκες – Θέλουν να κοιμηθούν μαζί σου γιατί σε βλέπουν στο γυαλί

Τον γνωρίσαμε πάνω από μία δεκαετία πριν και έκτοτε το όνομά του αποτελεί συνώνυμο του χιούμορ και της ψυχαγωγίας. Οι γυναίκες τον αγαπούν, οι άντρες τον θέλουν κολλητό τους φίλο, όλοι όμως θα τον ήθελαν στην παρέα τους. Ο λόγος φυσικά για τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επέστρεψε δριμύτερος μέσα από τη συχνότητα του Mega και μας θύμισε το λόγο που μας είχε λείψει τόσο.

Αφήνοντας για λίγο τα γυρίσματα του «Ελλάδα, σ’ αγαπώ», μιλά στο KoolNews.gr και την Όλγα Παρθενέα – Γεωργάτσου για το δυναμικό comeback του, την τηλεόραση, το λόγο για τον οποίο επιλέγει να κρατά εκτός θεάματος την προσωπική του ζωή και την αδυναμία του στις… κοκκινομάλλες!

Ο Σάββας δίνει ακόμα τις δικές του απαντήσεις για τα στημένα «κλικς» των παπαράτσι, το θαυμασμό του κοινού, τη ζήλεια και τις γυναικείες τακτικές που τον εκνευρίζουν. Πώς οι γυναίκες μπορούν να τον κερδίσουν και με ποια δήλωσή του κατάφερε να κάνει… έξαλλο τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Διαφήμιση

Αυτά και πολλά άλλα στη συνέντευξη που ακολουθεί.

Γιατί πιστεύεις ότι σε επέλεξαν για το «Ελλάδα, σ’ αγαπώ»;

Η ίδια παραγωγή με είχε καλέσει στο Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη. Είχαμε περάσει καλά, παίξαμε ωραία, με γνώρισαν σαν παίκτη, τους άρεσα και προφανώς επειδή είδαν ότι είμαι φαν τέτοιων παιχνιδιών με κάλεσαν από το Mega για το «Ελλάδα, σ’ αγαπώ».

Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Ελπίζω πως θα υπάρξει. Το παιχνίδι δείχνει ότι πάει πάρα πολύ καλά, είναι πλέον στην ευχέρεια της παραγωγής και του καναλιού.

Ο Σάββας Πούμπουρας στο KoolNews.gr: Η τηλεόραση είναι αφροδισιακή για τις γυναίκες – Θέλουν να κοιμηθούν μαζί σου γιατί σε βλέπουν στο γυαλί

Θα συνεχίσεις μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Σωτήρη Καλυβάτση ή υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το καστ;

Ομάδα που πάει καλά δεν την αλλάζεις. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα βέβαια, δε μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.

Ποιος ο λόγος που απείχες από την τηλεόραση τόσο πολύ καιρό;

Δεν είχα προτάσεις που να με ενδιαφέρουν και είμαι άνθρωπος που για να κάνω κάτι πρέπει να μ’ αρέσει πολύ. Ας πούμε, δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω ποτέ πρωινό κι ας έμενα εκτός τηλεόρασης.

Έχεις κάνει όμως πρωινό με τη Ναταλία Γερμανού.

Έχω κάνει πρωινό, Σαββατοκύριακου όμως και ήταν η πρώτη μου δουλειά. Δοκίμασα και… έφυγα!

Έφυγες ή σε… φύγανε;

Με φύγανε! Υπήρχαν θέματα με τη διοίκηση, γιατί συμμετείχα στο Dancing with the Stars. O Γερμανός φυσικά καλώς έπραξε για να μη φανεί πως κάνει διακρίσεις. Μετά τα βρήκαμε όμως.

Έχεις προτείνει ποτέ σε κανάλι μια παραγωγή με δικό σου concept;

Σε κανάλι όχι, αλλά προσπαθώ να στήσω με ανθρώπους εκ των έσω μια εκπομπή και να την πάμε έτοιμη σε κανάλι. Όχι μόνο ταξιδιωτικού αλλά και κοινωνικού περιεχομένου. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και να τα συνδυάσω ώστε να έχουν απήχηση.

Με ποια τηλεοπτικά πρόσωπα θα ήθελες να συνεργαστείς;

Ήθελα να συνεργαστώ με το Σωτήρη Καλυβάτση και το πετύχαμε. Σε γενικές γραμμές θέλω πρόσωπα που δεν είναι κομπλεξικά, που αφήνουν χώρο στον άλλο και δε φοβούνται πως θα «καπελωθούν». Η Ελένη Μενεγάκη, ας πούμε, που μπορεί να σε φέρει στην εκπομπή της, να κάτσει στη γωνία και να σε αφήσει να το πάρεις όλο πάνω σου. Ξέρει ποια είναι και κάνει σωστά τη δουλειά της.

Ποιους θα απέφευγες;

Δε μου ταιριάζουν όσοι θέλουν διακαώς να κάνουν τηλεόραση μόνο και μόνο για να είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Θα μπορούσαν να το κάνουν και δωρεάν, αρκεί να βγαίνουν στο γυαλί.

Ο Σάββας Πούμπουρας στο KoolNews.gr: Η τηλεόραση είναι αφροδισιακή για τις γυναίκες – Θέλουν να κοιμηθούν μαζί σου γιατί σε βλέπουν στο γυαλί

Γυναίκες που είναι εντυπωσιακές και εκτός τηλεόρασης;

Το φυσικό είναι το ωραιότερο πράγμα. Η Ντορέττα και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εξίσου όμορφες και χωρίς μακιγιάζ. Το ίδιο και η Σίσσυ Χρηστίδου. Είτε τη δεις βαμμένη είτε άβαφη είναι μια κούκλα.

Ποια η γνώμη σου για τις πλαστικές επεμβάσεις;

Όποιος τις χρειάζεται ας τις κάνει. Μια γαμψή μύτη ή ένα μικρό στήθος μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να μη νοιώθει καλά. Δεν είμαι κατά.

Είχες πει για τη Τζένη Μπαλατσινού πως είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας και… φούντωσες τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Και εξακολουθώ να το πιστεύω. Με τον Πέτρο έχουμε περάσει διάφορα. Τον καμαρώνω γιατί είναι πολύ μάγκας και έχει ζήσει ωραία ζωή. Μπορεί κάποια στιγμή να τον παρεξήγησα κι εγώ. Κακώς. Ας κρίνουμε πρώτα τους εαυτούς μας πριν κρίνουμε οποιονδήποτε άλλον.

Τι είναι αυτό που θα σε κερδίσει σε μια γυναίκα;

Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, αυτό δεν καταλαβαίνουν οι γυναίκες. Το υπερφορτωμένο ντύσιμο και το πολύ μακιγιάζ δε μ’ αρέσει. Αρκεί να είναι προσεγμένες σε όλα τους. Τα τρία κιλά προϊόντα δεν κρύβουν την ανασφάλεια. Θα με τραβήξει μια γυναίκα που έχει τον αέρα της αυτοπεποίθησης.

Αντιθέτως, τι μπορεί να σε κάνει να μην την πλησιάσεις καθόλου;

Όταν ξεπερνιούνται τα όρια και οι γυναίκες έχουν υπερβολική σιγουριά σε σημείο εκνευριστικό, με ενοχλεί. Όπως δε μ’ αρέσει και να έχει βγάλει κάποια ήδη συμπεράσματα για μένα χωρίς να μου έχει μιλήσει ποτέ. Πριν χρόνια έρχεται μία και μου λέει: «Κανονικά δε θα σου μιλούσα –και χάρη σου κάνω- αλλά επειδή είσαι ομορφούλης άμα γουστάρεις, πάρε με τηλέφωνο μόνο και μόνο για να περάσουμε καλά». Και της λέω «Ευχαριστώ πολύ, γεια σας». Οι γυναίκες κάτι παθαίνουν με όσους βλέπουν στην τηλεόραση.

Δηλαδή σε φλερτάρουν μόνο και μόνο επειδή σε ξέρουν από την τηλεόραση;

Η τηλεόραση είναι αφροδισιακή, κάτι τις πιάνει τις γυναίκες με αυτό. Το βλέπω να συμβαίνει συνέχεια. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κοιμηθούν με τον ηθοποιό ή τον τραγουδιστή μόνο και μόνο γιατί είναι γνωστός και θέλουν να έχουν να το λένε.

Έχεις υποκύψει σε φλερτ θαυμάστριάς σου;

Δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ την ιδιότητά μου για να ρίξω μια γυναίκα. Αν μου αρέσει κάποια και μπορώ να παίξω μαζί της επειδή υπάρχει επικοινωνία και χημεία, τότε ναι. Όχι όμως εκμεταλλευόμενος τη δουλειά που κάνω και την αναγνωρισιμότητά μου.

Οι δημοσιογράφοι έχουν γράψει δυο βασικές αναλήθειες για σένα: Πρώτον, ότι είσαι από την Πάτρα και δεύτερον ότι σ’ αρέσουν οι μελαχρινές.

Δεν είμαι από την Πάτρα, όχι. Δεν ξέρω από που ξεκίνησε αυτό. Όσον αφορά το μελαχρινό, ούτε αυτό ισχύει. Μ’ αρέσουν οι μελαχρινές όσο και οι ξανθές γυναίκες, αλλά μου αρέσουν πολύ και οι κοκκινομάλλες. Και δεν ήμουν ποτέ με κοκκινομάλλα να φανταστείς… Μ’ αρέσει το λευκό δέρμα ειδικά όταν συνδυάζεται με το κόκκινο μαλλί και δεν αντέχω τις γυναίκες που πασχίζουν να μαυρίσουν.

Ο Σάββας Πούμπουρας στο KoolNews.gr: Η τηλεόραση είναι αφροδισιακή για τις γυναίκες – Θέλουν να κοιμηθούν μαζί σου γιατί σε βλέπουν στο γυαλί

Κεφάλαιο social media. Γιατί τα αποφεύγεις;

Ξεκίνησα να πειραματίζομαι με το διαδίκτυο πολύ μικρός, την εποχή του IRC, που μιλούσαμε με γκόμενες χωρίς καν να υπάρχει φωτογραφία μας στα προφίλ. Ξεκίνησα στο Facebook από τους πρώτους, είχα όμως τότε μια κοπέλα που με… τρέλαινε και το έσβησα. Μου τρώνε χρόνο όλα αυτά και ο χρόνος είναι πολύτιμος. Αν αγαπάς τους ανθρώπους που υποτίθεται πως είναι φίλοι σου, πρέπει να τους αφιερώνεις χρόνο. Να ξοδεύεις χρόνο γι’ αυτούς, όχι για το Facebook. Έχω μόνο Instagram και αυτό για να βλέπω φωτογραφίες από ταξίδια φίλων μου.

Γιατί δεν επιλέγεις αυτό το δρόμο για να προμοτάρεις τη δουλειά σου;

Είμαι σίγουρος γι’ αυτό που κάνω και δεν περιμένω να με σώσει το Facebook. Ξέρω ποια είναι η δουλειά μου με τα μαγαζιά και πάντα όταν δούλευα ως barman και όταν παίζαμε μουσική σε διάφορους χώρους, πηγαίναμε καλά γιατί είχαμε επικοινωνία με τον κόσμο, μας αγαπούσε και ξαναερχόταν… Το πρόμο είναι καλό, αλλά αν δεν το’ χεις δεν μπορεί να σε σώσει.

Έχεις αντιμετωπίσει ζήλεια από σχέσεις σου;

Έχει τύχει να αντιμετωπίσω ζήλεια αλλά το έκοβα. Δεν ήμουν ποτέ με ζηλιάρες γυναίκες. Ζηλεύεις μόνο όταν δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, όχι όταν αμφιβάλλεις για τον άλλο. Ξέρεις ότι επειδή εσύ μπορείς πολύ εύκολα να απατήσεις, μπορεί και άλλος και δεν το δέχεσαι αυτό.

Σου έχει κεντρίσει ποτέ το ενδιαφέρον μια γυναίκα ενώ είσαι ήδη σε σχέση;

Στην Ελλάδα έχουμε τις ωραιότερες και τις πιο περιποιημένες γυναίκες. Μου έχει συμβεί ναι, υπάρχουν γυναίκες που είναι πολύ εντυπωσιακές. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα όμορφες, να σου μιλήσουν όμως και να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Όλοι όσοι είναι σε σχέση, άνδρες ή γυναίκες, κάποια στιγμή θα φλερτάρουν με άλλους.

Γιατί απατά ένας άντρας;

Τι να σου πω.. Είναι η φύση του. Όταν ο άντρας καψουρευτεί, χωρίζει και προχωράει με τη γυναίκα που θέλει. Σε κάθε άλλη περίπτωση, απλά περνάει καλά.

Σε έχουν απατήσει ποτέ;

Σίγουρα. Σε μία περίπτωση μάλιστα το έμαθα και αναζήτησα τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό. Εγώ το επέτρεψα να συμβεί και το θεώρησα δικό μου λάθος γι’ αυτό και το συγχώρησα.

Υπάρχει φιλία μεταξύ δυο πρώην συντρόφων;

Πιστεύω πως υπάρχει. Με όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου έχω διατηρήσει υπέροχη επαφή. Με μια πρώην κοπέλα μου μάλιστα, με την οποία χώρισα στα 23 μου, είμαστε 12 χρόνια κολλητοί. Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Αν νιώσεις ερωτική έλξη για πρώην σύντροφό σου, πάει να πει πως δεν έπρεπε να χωρίσεις και πως οι λόγοι ήταν καθαρά εγωιστικοί.

Έχεις πει ότι δεν ερωτεύεσαι. Δεν είναι λίγο εγωιστικό αυτό;

Είναι λες; Ξέρεις, ο εγωισμός δεν είναι κακό πράγμα. Ο εγωκεντρισμός και η εγωπάθεια είναι. Δεν θα δω μια γυναίκα και θα πάθω πλάκα. Θέλω να γνωρίσω τον άλλον καλά, να δω πως σκέφτεται και αν μου κάνει. Δε χάνω τον έλεγχο, δε χάνω το μυαλό μου. Είμαι πολύ ήρεμος.

Δεν πειράζει τον άνθρωπο που είναι μαζί σου αυτό;

Αν τον πειράζει, δεν χρειάζεται να είναι μαζί μου.

Είσαι μόνος σου αυτό το διάστημα;

Όχι, είμαι σε μία σχέση εδώ 3,5 χρόνια.

Δηλώνεις κατά του γάμου;

Πιστεύω πως μπορείς να δεσμευτείς με έναν άνθρωπο χωρίς να πας στην εκκλησία και χωρίς να σε ευλογήσει κανένας παπάς. Μπορείς να συζήσεις, να κάνεις κάποιο συμφωνητικό ή να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί χωρίς να έχεις παντρευτεί πρώτα.

Ο Σάββας Πούμπουρας στο KoolNews.gr: Η τηλεόραση είναι αφροδισιακή για τις γυναίκες – Θέλουν να κοιμηθούν μαζί σου γιατί σε βλέπουν στο γυαλί

Επιλέγεις να μην απασχολείς τα Μέσα. Ποια είναι η σχέση σου με τους δημοσιογράφους;

Γενικά δεν ασχολούνται με μένα. Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι κάνω στη ζωή μου, που πάω διακοπές ή ποια είναι μαζί μου. Έχω φίλους παπαράτσι που με βλέπουν στην Κηφισιά, με χαιρετούν εγκάρδια και ουδέποτε με «πουλάνε» στα περιοδικά. Έχω περάσει χέρι – χέρι με την κοπέλα μου από δίπλα τους, τους κερνάω καφέ και γελάμε. Ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά πως δεν υπάρχουν παπαρατσίστικες φωτογραφίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά είναι πληρωμένα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να φωτογραφίζονται και να πουλάνε τη ζωή τους. Δεν το κατηγορώ, αλλά ας μην το παίζουν και αδιάφοροι στις φωτογραφίες αυτές.

Υπήρξαν συνεργάτες σου με τους οποίους θα απέφευγες να βρεθείς ξανά τηλεοπτικά λόγω του ότι είναι πολύ περίεργοι στη δουλειά τους;

Οι άνθρωποι που είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση είναι λογικό να είναι περίεργοι. Θέλουν να γίνεται η δουλειά τους με συγκεκριμένο τρόπο και χωρίς καθυστερήσεις γιατί πολύ απλά γι’ αυτούς είναι δουλειά. Δεν είναι όπως είμαστε τον πρώτο χρόνο που έχουμε τον ενθουσιασμό. Εγώ προσωπικά την πέρασα τη φάση του «φαίνομαι». Το πιστεύεις ότι δεν έχω γραμμένη την πρώτη μου εκπομπή; Βασικά καμία μου εκπομπή! Δεν κρατάω αρχείο. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως δε μπορώ να βρω τα διαφημιστικά που έκανα για το Euro. Θέλω απλά να πηγαίνω στο γύρισμα, να κάνω τη δουλειά μου και να φεύγω.

Φιλίες έχει κάνει από το χώρο της τηλεόρασης;

Περισσότερο με ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και λιγότερο με όσους βρίσκονται μπροστά.

Ναρκωτικά και showbiz. Γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία;

Τα ναρκωτικά δεν είναι μόνο στη showbiz. Σ’ αυτό το τριπάκι μπαίνουν οι ανασφαλείς και οι αδύναμοι χαρακτήρες. Ασχέτως αν είναι η δουλειά μου να δουλεύω νύχτα, δεν έχω δοκιμάσει ναρκωτικά ποτέ γιατί είμαι τόσο ανεβασμένος από μόνος μου που νιώθω πως δεν τα χρειάζομαι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ο Κυριάκος Τοχούρογλου είναι 43 ετών αγωνίζεται στην Αυστραλία και δεν λέει να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Κορυφαίο παγκοσμίως το Olympia Golden Beach Resort