Φόρμα αναζήτησης

LIFE & LOVE

Single ή δεσμευμένοι; Αυτούς τους άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικούς οι γυναίκες

Τρίτη, 10. Ιανουαρίου 2017 - 13:06
Single ή δεσμευμένοι; Αυτούς τους άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικούς οι γυναίκες - Κεντρική Εικόνα

Το περιοδικό Evolutionary Psychology δημοσίευσε τα αποτελέσματα μίας επιστημονικής έρευνας που αποκαλύπτει πως οι γυναίκες νιώθουν εντονότερη έλξη για τους άνδρες που έχουν σύντροφο  από ότι νιώθουν για τους ελεύθερους.

Μία από τους ερευνητές, η  Randi Proffitt  Leyva  από το πανεπιστήμιο Cristiana του  Τέξας, είπε ότι η φράση  «Όλοι οι άνδρες που αξίζουν έχουν σύντροφο»,  που πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν ήταν ο λόγος που κέντρισε το ενδιαφέρον των επιστημόνων για το θέμα.

Στην έρευνα συμμετείχαν  245  σπουδάστριες  και από τις απαντήσεις τους προέκυψε πως οι άνδρες με σύντροφο είναι πιο έξυπνοι, ρομαντικοί,  αξιόπιστοι και… ελκυστικοί γενικώς.

Οι ερευνητές επισημαίνουν  πως τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας δεν μπορούν να καταλήξουν για το αν οι γυναίκες βρίσκουν το ίδιο ελκυστικούς τους δεσμευμένους άνδρες όταν είναι σε φάση αναζήτησης μακροχρόνιας ή περιστασιακής σχέσης.

Αναμφισβήτητα όμως, τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας προκάλεσαν πολλές συζητήσεις .

Οι επιστήμονες επιμένουν πως εστίασαν αποκλειστικά στην αντίδραση των γυναικών γι’ αυτό δεν μπόρεσαν να μελετήσουν αν αντίστοιχα ν και οι άνδρες βρίσκουν ελκυστικότερες τις δεσμευμένες γυναίκες.

Αυτή θα ήταν ωστόσο μια άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα…

Διαβάστε περισσότερα:

Η Ιρίνα Σάικ αναπολεί σέξι στιγμές του παρελθόντος! (pic) - Κεντρική Εικόνα
Μία από τις πιο hot παρουσίες του διεθνούς μόντελινγκ, η Ιρίνα Σάικ, μπορεί να περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, αλλά… δεν ξεχνά το...
Ο γιος του Στέλιου Κρητικού ταράζει το διαδίκτυο με τις σέξι πόζες του (pics) - Κεντρική Εικόνα
Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας και δηλώνει πως έχει τρελή αδυναμία στα τρία του τέκνα. Ο μεγάλος του γιος του μοιάζει τρομερά, ενώ διαθέτει ένα καλογυμνασμένο...

Best of internet