Φόρμα αναζήτησης

LIFE & LOVE

Single ή δεσμευμένοι; Αυτούς τους άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικούς οι γυναίκες

Τρίτη, 10. Ιανουαρίου 2017 - 13:06
Single ή δεσμευμένοι; Αυτούς τους άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικούς οι γυναίκες - Κεντρική Εικόνα

Το περιοδικό Evolutionary Psychology δημοσίευσε τα αποτελέσματα μίας επιστημονικής έρευνας που αποκαλύπτει πως οι γυναίκες νιώθουν εντονότερη έλξη για τους άνδρες που έχουν σύντροφο  από ότι νιώθουν για τους ελεύθερους.

Μία από τους ερευνητές, η  Randi Proffitt  Leyva  από το πανεπιστήμιο Cristiana του  Τέξας, είπε ότι η φράση  «Όλοι οι άνδρες που αξίζουν έχουν σύντροφο»,  που πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν ήταν ο λόγος που κέντρισε το ενδιαφέρον των επιστημόνων για το θέμα.

Στην έρευνα συμμετείχαν  245  σπουδάστριες  και από τις απαντήσεις τους προέκυψε πως οι άνδρες με σύντροφο είναι πιο έξυπνοι, ρομαντικοί,  αξιόπιστοι και… ελκυστικοί γενικώς.

Οι ερευνητές επισημαίνουν  πως τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας δεν μπορούν να καταλήξουν για το αν οι γυναίκες βρίσκουν το ίδιο ελκυστικούς τους δεσμευμένους άνδρες όταν είναι σε φάση αναζήτησης μακροχρόνιας ή περιστασιακής σχέσης.

Αναμφισβήτητα όμως, τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας προκάλεσαν πολλές συζητήσεις .

Οι επιστήμονες επιμένουν πως εστίασαν αποκλειστικά στην αντίδραση των γυναικών γι’ αυτό δεν μπόρεσαν να μελετήσουν αν αντίστοιχα ν και οι άνδρες βρίσκουν ελκυστικότερες τις δεσμευμένες γυναίκες.

Αυτή θα ήταν ωστόσο μια άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα…

Διαβάστε περισσότερα:

Η Μαριόν Κοτιγιάρ στις πιο αποκαλυπτικές της φωτογραφίσεις (pics) - Κεντρική Εικόνα
Η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι η μόνη Γαλλίδα ηθοποιός που κέρδισε το Βραβείο Όσκαρ Α' Γυναικείας Ερμηνείας και η πρώτη –με διαφορά- στη λίστα με της πιο σέξι του είδους της. Η 41 ετών...
Η Έλσα Χοσκ είναι τόσο… σέξι! Οι backstage φωτογραφίες της που ανάβουν φωτιές (pics) - Κεντρική Εικόνα
Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, οι φωτογραφίες της κατάφεραν να γίνουν viral και να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στους φανατικούς του nude ή αλλιώς του γυμνού!  Το τοπ μόντελ από τη...
Οι δυσάρεστες σκέψεις που περνούν απ’ το μυαλό μας κατά τη διάρκεια του σεξ! - Κεντρική Εικόνα
Σεξ, αυτό το «άγνωστο». Και λέμε άγνωστο, διότι ποτέ κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για το τι σκέφτεται ο σύντροφός του κατά τη διάρκεια του σεξ μαζί του. Πόσες φορές έχουμε...

Best of internet