in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με μαγιό στο GQ. Η φωτογραφία που απογείωσε τη φήμη της

Το book της, γεμάτο από σέξι φωτογραφίσεις και εξώφυλλα σε δημοφιλή περιοδικά. Το όνομά της συνδεδεμένο με μία από τις πιο hot παρουσίες των διεθνών catwalks.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, πλέον, δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει καταφέρει με τη δουλειά και τη γοητεία της να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Διαφήμιση

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret, αυτή τη φορά, δίνει και πάλι τον καλύτερό της εαυτό μέσα από το cover της στο GQ της Νότιας Αφρικής. Φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, η δίμετρη Αλεσάντρα κοιτάζει με το δικό της χαρακτηριστικό ύφος το φακό και… προκαλεί.

Το ενσταντανέ δημοσίευσε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις φιλοφρονήσεις των followers της να έχουν την τιμητική τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Το κούνησε και τραγούδησε. Ή επική εμφάνιση στην ΞΑΝΘΗ με ΜΩΒ εφαρμοστή φόρμα.

Κηδεία Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα: Σε τραγική κατάσταση ο πατέρας μπροστά στον νεκρό γιο του, φώναζε συνέχεια «Παιδί μου»