Φόρμα αναζήτησης

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Δολοφονική επίθεση Τούρκων λιμενικών σε βάρκα γεμάτη πρόσφυγες στα ανοικτά του Αγαθονησίου!

Παρασκευή, 18. Μαρτίου 2016 - 15:27
Δολοφονική επίθεση Τούρκων λιμενικών σε βάρκα γεμάτη πρόσφυγες στα ανοικτά του Αγαθονησίου! - Κεντρική Εικόνα

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ του απεσταλμένου του Channel4, Άλεξ Τόμσον, θα προβληθεί απόψε από το βρετανικό κανάλι, και απεικονίζει την προσπάθεια του Τουρκικού Λιμενικού να βυθίσει μια βάρκα με πρόσφυγες στα ελληνικά χωρικά ύδατα!

Όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος στο twitter, οι Τούρκοι Λιμενικοί προσπάθησαν να διεμβολίσουν την βάρκα και χτυπούσαν με κοντάρια τους πρόσφυγες μέσα στην βάρκα τους!

Όπως θα δείτε στα tweet που ανέβασε ο Βρετανός δημοσιογράφος οι εικόνες είναι συγκλονιστικές!

Το περιστατικό που δεν είναι το μοναδικό, κατέγραψε η κάμερα του βρετανικού δικτύου και θα προβάλλει απόψε.

Επι μισή ώρα όπως λέει ο ίδιος οι Τούρκοι χτυπούσαν την βάρκα και τους ανθρώπους που ήταν μέσα σε αυτήν και προσπαθούσαν να την βυθίσουν στα ανοικτά του Αγαθονησίου! Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές!

Όταν οι πρόσφυγες βγήκαν στην ακτή, τρομοκρατημένοι από την περιπέτεια που έζησαν περιέγραψαν πως τους χτυπούσαν με μανία οι άνδρες του τουρκικού λιμενικού.

Μεταξύ αυτών, ένας δικηγόρος από την Δαμασκό, ένας μηχανικός από την Ράκκα, μια νοσοκόμα από την Ασμάρα και ένας δάσκαλος από το Χαλέπι.

Διαβάστε περισσότερα:

Πρόσφυγας αυτοπυρπολήθηκε στο hot spot της ΒΙΑΛ στη Χίο - Κεντρική Εικόνα
Δυο τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός άλλης μιας επεισοδιακής μέρας  στον χώρο κράτησης της ΒΙΑΛ. Λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης Σύρος πρόσφυγας επιχείρησε...
Ξεπέρασαν τα 5 εκατ. οι πρόσφυγες που έφυγαν από τη Συρία - Κεντρική Εικόνα
Ο αριθμός των προσφύγων που έφυγαν από τη Συρία ξεπέρασε το όριο των πέντε εκατομμυρίων, καθώς η σύγκρουση εισήλθε αυτό τον μήνα στον έβδομο χρόνο της, ανακοίνωσε σήμερα η Υπάτη...
176 πρόσφυγες και ένας… Μπάτμαν έφθασαν σε Μυτιλήνη και Χίο  - Κεντρική Εικόνα
Μια βάρκα με 68 πρόσφυγες και μετανάστες εντόπισε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Αγίας Ελένης Χίου σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Οι 68 επιβαίνοντες στη βάρκα περισυλλέγησαν και...

Best of internet