Φόρμα αναζήτησης

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Δολοφονική επίθεση Τούρκων λιμενικών σε βάρκα γεμάτη πρόσφυγες στα ανοικτά του Αγαθονησίου!

Παρασκευή, 18. Μαρτίου 2016 - 15:27
Δολοφονική επίθεση Τούρκων λιμενικών σε βάρκα γεμάτη πρόσφυγες στα ανοικτά του Αγαθονησίου! - Κεντρική Εικόνα

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ του απεσταλμένου του Channel4, Άλεξ Τόμσον, θα προβληθεί απόψε από το βρετανικό κανάλι, και απεικονίζει την προσπάθεια του Τουρκικού Λιμενικού να βυθίσει μια βάρκα με πρόσφυγες στα ελληνικά χωρικά ύδατα!

Όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος στο twitter, οι Τούρκοι Λιμενικοί προσπάθησαν να διεμβολίσουν την βάρκα και χτυπούσαν με κοντάρια τους πρόσφυγες μέσα στην βάρκα τους!

Όπως θα δείτε στα tweet που ανέβασε ο Βρετανός δημοσιογράφος οι εικόνες είναι συγκλονιστικές!

Το περιστατικό που δεν είναι το μοναδικό, κατέγραψε η κάμερα του βρετανικού δικτύου και θα προβάλλει απόψε.

Επι μισή ώρα όπως λέει ο ίδιος οι Τούρκοι χτυπούσαν την βάρκα και τους ανθρώπους που ήταν μέσα σε αυτήν και προσπαθούσαν να την βυθίσουν στα ανοικτά του Αγαθονησίου! Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές!

Όταν οι πρόσφυγες βγήκαν στην ακτή, τρομοκρατημένοι από την περιπέτεια που έζησαν περιέγραψαν πως τους χτυπούσαν με μανία οι άνδρες του τουρκικού λιμενικού.

Μεταξύ αυτών, ένας δικηγόρος από την Δαμασκό, ένας μηχανικός από την Ράκκα, μια νοσοκόμα από την Ασμάρα και ένας δάσκαλος από το Χαλέπι.

Διαβάστε περισσότερα:

Χάθηκαν 13.000 πρόσφυγες από τα κέντρα φιλοξενίας - Κεντρική Εικόνα
Για 13.000 «χαμένους πρόσφυγες» στην Ελλάδα κάνει λόγο η Wall Street Journal, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο προσφυγικό ζήτημα και επικαλούμενη...
Μαθητές «ζωγραφίζουν» την αλληλεγγύη τους για τους πρόσφυγες - Κεντρική Εικόνα
«Οι παππούδες μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;», «Τι κι αν ήσουν εσύ στη θέση τους;» είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτουν μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Θεσσαλονίκης οι...
Süddeutsche Zeitung: Έρχεται «απόβαση» των Τούρκων στην Ελλάδα - Κεντρική Εικόνα
Όχι δεν πάμε σε πόλεμο, εξ ου και τα εισαγωγικά. Άλλη είναι η «απόβαση» που ετοιμάζουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα. Έχει να κάνει με την αγορά ακινήτων, αφού όπως αναφέρει η γερμανική...

Best of internet