Φόρμα αναζήτησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης κατά Καμμένου και υπέρ Πετρουλάκη: 

Τετάρτη, 11. Ιανουαρίου 2017 - 18:52
Θεοδωράκης κατά Καμμένου και υπέρ Πετρουλάκη:  - Κεντρική Εικόνα

Δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι των Παραπολιτικών που αντιμετωπίζουν δικαστική εμπλοκή λόγω Καμμένου – αύριο το πρωί εκδικάζεται η αγωγή του Πάνου Καμμένου κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη και του protagon για το άρθρο που έγραψε ο γνωστός γελοιογράφος με τίτλο «Έχουν αρχίσει και του μοιάζουν» αναφερόμενος στον Υπουργό Άμυνας. Οι αγωγές Καμμένου ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον επικεφαλής του Ποταμιού ώστε να επανέλθει στο γνωστό του σπορ – την επίθεση στον Πάνο Καμμένο και τις πρακτικές του απέναντι στον Τύπο. Αντιγράφω από τον «τοίχο» του επικεφαλής τα εξής:

"100 λέξεις για τον διώκτη

Την Πέμπτη -σε λίγες ώρες δηλαδή- εκδικάζεται η αγωγή του, κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη και του Protagon. Για ένα άρθρο που θα το συνυπέγραφε κάθε λογικός πολίτης. Ένα κείμενο με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με ύβρεις και συκοφαντίες σαν κι αυτές που χρησιμοποιεί μονίμως ο διώκτης. Ζητά 2 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο κοστολογεί τη φίμωση του Τύπου. Προσπαθεί να μετατρέψει τους δικαστές σε… όπλο. Να τρομοκρατήσει με εξοντωτικές αγωγές όσους του κάνουν κριτική. Ο ίδιος βέβαια κρύβεται πίσω από την βουλευτική του ασυλία.

Όμως, ζούμε ακόμη σε μία δημοκρατική χώρα. Η ελευθερία του Τύπου, όπως και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, είναι προπύργιά της. Και θα παραμείνουν παρά τις πιέσεις και τους εκβιασμούς του καθεστώτος που υπηρετεί ο διώκτης."

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν άφησε ούτε ασχολίαστα ούτε τα τεκταινόμενα στο χώρο της οικονομίας και με ανάρτησή του στο twitter επιτέθηκε στην κυβερνητική τακτική του «κόφτη» σε όλα τα ανοιχτά πεδία:

«Κόφτης στην Οικονομία, στα εισοδήματα, στη δημοσιογραφία και τελικά στη Δημοκρατία και την ανοιχτή κοινωνία. Κόφτης, το δόγμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

  Διαβάστε περισσότερα:

  Κυπριακό: Η Αθήνα, η Λευκωσία και οι «νεροκουβαλητές» της Άγκυρας - Κεντρική Εικόνα
  Με δεδομένη την στρατηγική της Τουρκίας που αντιμετώπισε εξ αρχής τις συνομιλίες της Γενεύης ως ένα πεδίο που θα κατέθετε τις πάγιες θέσεις της αποφεύγοντας οποιοδήποτε αποτέλεσμα...
  Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για το Κυπριακό σε πλήρη εξέλιξη - Κεντρική Εικόνα
  Πυρετός διαβουλεύσεων για το Κυπριακό, με αφορμή τη νέα φάση διαπραγμάτευσης στην οποία εισέρχεται η Διάσκεψη της Γενεύης από τις 18 Ιανουαρίου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το...
  Κατρούγκαλος: Η υπέρβαση του status quo της λιτότητας το στοίχημα της Ευρώπης - Κεντρική Εικόνα
  Τις ελληνικές προτεραιότητες κατά τη διάρκεια της προεδρίας της ΕΕ από τη Μάλτα το πρώτο εξάμηνο του έτους, παρουσίασε στους 28 πρέσβεις κρατών-μελών της ΕΕ στην Ελλάδα, κατά τη...

  Best of internet