Φόρμα αναζήτησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δεν είμαι έτοιμη να γίνω καλόγρια της πολιτικής [εικόνες]

Τρίτη, 22. Δεκεμβρίου 2015 - 10:47
Όλγα Κεφαλογιάννη: Δεν είμαι έτοιμη να γίνω καλόγρια της πολιτικής [εικόνες] - Κεντρική Εικόνα

Για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, τα προσωπικά της σχέδια, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή «Όλα πρώτη φορά». Η κ. Κεφαλογιάννη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την δυναμική παρουσία του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του κόμματος:

«Ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου μετά από τόσα προβλήματα στη διαδικασία. Ήταν έκπληξη! Για μένα ήταν έντονο ότι ο κόσμος θέλει μια ισχυρή αντιπολίτευση για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση».

Στο ερώτημα γιατί δεν έβαλε η ίδια υποψηφιότητα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ότι στην πολιτική τα πάντα είναι θέμα timing:

«Τώρα δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω τώρα "καλόγρια της πολιτικής", όπως το χαρακτήρισε συνάδελφός μου. Δεν είναι αυτοσκοπός η αρχηγία», είπε και στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη της στον Αλέξη Τσίπρα:

«Ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να πηγαίνει αδιάβαστος στο εξωτερικό, όπως έκανε πρόσφατα. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέθηκε στη χώρα. Έδωσε ελπίδα και δεν έκανε τίποτα».

Όσο για την σύγκριση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η κ. Κεφαλογιάννη ήταν απόλυτη:

«Ο Αλέξης Τσίπρας σε καμία περίπτωση δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτό δεν το λέω εγώ η ιστορία το λέει. Έχει απορρυθμίσει πλήρως την αγορά, έχει βάλει φόρους, προφανώς δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου».

Για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας και το ζευγάρι των διεκδικητών η κ. Κεφαλογιάννη είπε: «Οι βουλευτές καλό είναι να μην λένε ανοιχτά ποιον στηρίζουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν μεταξύ μας διαχωριστικές γραμμές. Είμαι ικανοποιημένη που πάνε αυτοί οι δύο. Η ΝΔ χρειάζεται πολλές αλλαγές και συλλογική δράση».

Διαβάστε περισσότερα:

Καμμένος: «Δεν είμαστε πολεμοχαρείς, ακούστε το καλά Τούρκοι και Αλβανοί» - Κεντρική Εικόνα
«Η Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ πολεμοχαρής. Ούτε τώρα είναι. Αυτό ας το ακούσουν ορισμένοι στα ανατολικά, αλλά και στα βόρεια σύνορά μας», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Σε...
Κοτζιάς: «Δεν θέλουμε ευρωπαϊκή χώρα με στρατεύματα κατοχής» - Κεντρική Εικόνα
«Δεν θέλουμε καμιά χώρα της Ευρώπης να έχει κατοχικά στρατεύματα ή κάποιοι τρίτοι έξω από την Ευρώπη να εγγυώνται τα δικαιώματα κάποιου», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος...
Μετά την οικουμενική και τις εκλογές, τώρα θέλει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών ο Λεβέντης - Κεντρική Εικόνα
Τη σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητά ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ζητά να εξεταστούν από το συμβούλιο οι...

Best of internet