Φόρμα αναζήτησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Ο μόνος που υποστηρίζει τα στοιχεία του ΔΝΤ είναι ο Μητσοτάκης

Παρασκευή, 21. Απριλίου 2017 - 13:10
Φάμελλος: Ο μόνος που υποστηρίζει τα στοιχεία του ΔΝΤ είναι ο Μητσοτάκης - Κεντρική Εικόνα

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγόρησε ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον realfm 97.8 ότι είναι ο μόνος που υποστηρίζει παγκοσμίως τα στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος ανέφερε ότι «όσοι μιλάνε για γρήγορη συμφωνία στη δεύτερη αξιολόγηση, συμπεριλαμβανομένου του κ. Σημίτη και όποιων βγαίνουν στη δημοσιότητα, θα πρέπει να απαντήσουν στο τι θα έπρεπε η χώρα να πληρώσει και πόσο θα κοστίζαν στον πολίτη τα 4,5 δισ. του κ. Τόμσεν τον Νοέμβριο, τα οποία εμείς αποφεύγουμε, διότι όλοι μιλάνε με εύκολα λόγια, δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη της διοίκησης». 

Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Εμείς έπρεπε να επιλέξουμε να μην κοστίσει η διαπραγμάτευση στον Έλληνα πολίτη και την ελληνική κοινωνία. Εκ του ασφαλούς και χωρίς δημοσιονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα είναι η πρόταση γρήγορης συμφωνίας».

Απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, το κυβερνητικό στέλεχος είπε: «Πολύ απλά θα ρωτήσω. Την 13η, εφάπαξ σύνταξη δεν την ψήφισαν στη Βουλή, όταν έρθει η μείωση του φορολογικού συντελεστή για επιχειρήσεις και νοικοκυριά η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η μείωση του τέλους επιτηδεύματος για επαγγελματίες που θα κατορθώσει αυτή η κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία θα τα ψηφίσει;».

«Ακόμα και ο κ. Σόιμπλε χθες δήλωσε ότι τα νούμερα του ΔΝΤ εδώ και δύο χρόνια είναι λάθος. Ο μόνος που τα υποστηρίζει παγκοσμίως είναι ο κ. Μητσοτάκης», συμπλήρωσε ο κ. Φάμελλος.

Διαβάστε περισσότερα:

Αμανατίδης: Να αξιοποιήσουμε την υπεραξία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς  - Κεντρική Εικόνα
«Καλούμαστε, όχι μόνο να αναδείξουμε την υπεραξία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αλλά και να την αξιοποιήσουμε στην προώθηση λύσεων στα σύγχρονα προβλήματά μας» τόνισε ο...
Δούρου: «Θυμόμαστε το χθες, γιατί οφείλουμε να αλλάξουμε το σήμερα» - Κεντρική Εικόνα
«Οφείλουμε να θυμόμαστε το χθες, όσο αποκρουστικό και απεχθές κι αν είναι αυτό, γιατί οφείλουμε να αλλάξουμε το σήμερα», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου...
Κοτζιάς: Στέρεες και αξιόπιστες οι ελληνο-κινεζικές σχέσεις - Κεντρική Εικόνα
Την κοινή βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση των ελληνο-κινεζικών σχέσεων, συμφώνησαν οι υπουργοί της Ελλάδας και της Κίνας, Νίκος Κοτζιάς και Γουάνγκ Γι, κατά τη συνάντησή τους...

Best of internet