Φόρμα αναζήτησης

PHOTO OF THE DAY

Το πιο «μαγικό» χριστουγεννιάτικο δέντρο φέρει την υπογραφή του… Χάρι Πότερ (pics)

Τρίτη, 20. Δεκεμβρίου 2016 - 12:01
Το πιο «μαγικό» χριστουγεννιάτικο δέντρο φέρει την υπογραφή του… Χάρι Πότερ (pics) - Κεντρική Εικόνα

Πολλοί έχουν ήδη στολίσει. Άλλοι όχι ακόμα. Περιμένουν μια ιδέα, μια πρωτότυπη ιδέα για το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

H Κάθριν Μπάρνετ, από το Σίχαμ της Αγγλίας ίσως έχει μια από τις πιο πρωτότυπες. Σίγουρα πάντως, μια από τις πιο χριστουγεννιάτικες!

«Τα δυο πράγματα που αγαπώ είναι ο Χάρι Πότερ και τα Χριστούγεννα και καθόμουν μια μέρα και σκεφτόμουν δεν θα ήταν διασκεδαστικό αν είχα ένα δέντρο με θέμα τον Χάρι Πότερ;», είπε η Κάθριν στο seventeen.com.

«Έχω μια αρκετά καλή συλλογή με Χάρι Πότερ αντικείμενα από τις 11 φορές που συμμετείχα σε οργανωμένες ξεναγήσεις στο στούντιο της Warner, στο Λονδίνο», συνέχισε.

Της πήρε οκτώ ώρες να στολίσει το δέντρο της. Που φτάνει μέχρι το ταβάνι. Κουράστηκε; Είμαστε σίγουροι ότι καθόλου. Είμαστε σίγουροι ότι η Κάθρι θα μπορούσε να ξεστολίζει το δέντρο της και να το στολίζει ξανά άπειρες φορές.

Κάθε φορά αλλάζοντας θέσεις στα «χαριποτεριανά» χριστουγεννιάτικα στολίδια: το ιπτάμενο αμάξι του Ρον Γουίσλι, τα γράμματα απ’ το Χόγκουαρτς, τα εισιτήρια για το Knight Bus, το ίδιο το Knight Bus, αντί για άστρο στην κορυφή του δέντρου το Sorting Hat (που κάποτε ανήκε στον Γκόντρικ Γκρίφιντορ και τώρα μοιράζει σε διαφορετικούς οίκους τους σπουδαστές στο Χόγκουαρτς).

Αλλά και το διάδημα του Ρέιβενκλο και την έκπληξη: μια Nimbus 2000! Κάτω απ' το δέντρο, δώρο απ' τον Άη Βασίλη!

Διαβάστε περισσότερα:

Το CNN μαγεύεται από τα Μετέωρα!  - Κεντρική Εικόνα
Ένα αφιέρωμα του CNN είναι αρκετό για να απογειώσει τη φήμη και την ομορφιά ενός ελληνικού τόπου! Οι αρθρογράφοι αποθεώνουν τα Μετέωρα, εξηγώντας το γιατί έχει υπάρξει πηγή...
Έχασε 1,5 εκατ. τουρίστες το Παρίσι, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα - Κεντρική Εικόνα
Το Παρίσι και η ευρύτερη περιφέρειά του υποδέχτηκαν 1,5 εκατομμύριο λιγότερους τουρίστες από τη Γαλλία και το εξωτερικό το 2016 σε σχέση με το 2015, μετά τις τρομοκρατικές...

Best of internet