Φόρμα αναζήτησης

LIFE & LOVE

Θες να βγεις μοντέλο στην παραλία; Ο ειδικός συστήνει μισή ώρα πεολειχία!

Παρασκευή, 1. Ιουλίου 2016 - 16:58
Θες να βγεις μοντέλο στην παραλία; Ο ειδικός συστήνει μισή ώρα πεολειχία! - Κεντρική Εικόνα

Αναρωτήθηκες ποτέ πόσες θερμίδες καις ενώ… δουλεύεις και ιδρώνεις στην κρεβατοκάμαρα;

Το σεξ, η πεολειχία, όπως επίσης και τα φιλιά, εκτός από το να σε φέρνουν πιο κοντά στον σύντροφο σου βοηθούν και την σωματική σου υγεία. Απλά και μόνο ο ιδρώτας που εκκρίνεται από τους σωματικούς αδένες κατά την διάρκεια των σεξουαλικών πρακτικών και πράξεων αυξάνει τους χτύπους της καρδιάς και βοηθά στην λειτουργία της.

Εκτός όμως από την ευχαρίστηση και την ενδυνάμωση του καρδιακού μυ, το σεξ βοηθά στο κάψιμο των θερμίδων.

Πόσες θερμίδες καίει μία γυναίκα 60 κιλών κατά την διάρκεια του στοματικού; Συνολικά 100 θερμίδες το μισάωρο. Αυτό ισοδυναμεί με 35 λεπτά περπάτημα ή 15 λεπτά σκληρή γυμναστική στο κωπηλατικό μηχάνημα.

Όποια θέλει να κάψει παραπάνω, η σεξολόγος Jaiya Kinzbach προτείνει… push up κατά την διάρκεια της πράξης η γιόγκα. Κάνοντας τα push us καίτε 70 θερμίδες παραπάνω άρα 170 ενώ με κινήσεις γιόγκα 35 παραπάνω.

Πόση ώρα πεολειχίας χρειάζεται για να κάψετε μία Coca Cola: 45 λεπτά. Για μία σοκολάτα 1 ώρα και 20 λεπτά και για ένα Big Mac 2 ώρες και 40 λεπτά.

Όσον αφορά την διείσδυση, σε 20 λεπτά καίτε 144 θερμίδες. Αυτό όμως αλλάζει ανάλογα με την ταχύτητα και την ένταση. Παράλληλα, οι θερμίδες που καίγονται εξαρτώνται και από την στάση. Όσον αφορά τις γυναίκες, τις περισσότερες θερμίδες της καίνε όταν είναι από πάνω: 207 το μισάωρο. Οι ειδικοί επισημαίνουν επίσης πως οι γυναίκες που έρχονται σε οργασμό καίνε περισσότερες θερμίδες από εκείνες που δεν ολοκληρώνουν.

Μισή ώρα φιλιών καίει 70 θερμίδες. Όμως αν κατά την διάρκεια των φιλιών υπάρχουν και… αγγίγματα τότε μία γυναίκα καίει 90 θερμίδες. 

Για την ιστορία, μία γυναίκα 60 κιλών καίει 50 θερμίδες σε 8 ώρες ύπνου. 

Διαβάστε περισσότερα:

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αποκαλύπτει το «μυστικό» του και τα λάθη μας - Κεντρική Εικόνα
Ο εγκέφαλος του Μάθιου Ρικάρ λειτουργεί με τρόπο που δεν έχει καταγραφεί ξανά από επιστήμονες. Ο Μάθιου Ρικάρ, βιοχημικός που έγινε βουδιστής μοναχός στο Θιβέτ φέρεται να είναι ο...
Η ανατρεπτική έρευνα που συνδέει την... βρώμα με την πολιτική ιδεολογία  - Κεντρική Εικόνα
Όσο πιο συντηρητική στάση ζωής, νοοτροπία και πολιτική ιδεολογία έχει ένας άνθρωπος, τόσο πιθανότερο είναι να νιώθει αποστροφή και αηδία για τα μικρόβια, αλλά και για διάφορες...
Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι γυναίκες σε έναν ελκυστικό άνδρα;  - Κεντρική Εικόνα
Έχετε παρατηρήσει ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα που τους φαίνεται ελκυστικός; Το αμερικανικό περιοδικό  Men’s Health  που έκανε μία έρευνα...

Best of internet