Φόρμα αναζήτησης

LIFE & LOVE

Τέρμα τα γκάζια: 8 στάσεις για σεξ στο αυτοκίνητο

Πέμπτη, 23. Ιουνίου 2016 - 18:48
Τέρμα τα γκάζια: 8 στάσεις για σεξ στο αυτοκίνητο - Κεντρική Εικόνα

Το σεξ στο αυτοκίνητο έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Γι αυτό το λόγο πολλοί άνδρες αλλά και γυναίκες το λατρεύουν.

Παρά τον περιορισμένο χώρο και τα αδιάκριτα βλέμματα, το αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό μέρος για να την ικανοποιήσεις στο έπακρο και να την κάνεις να στο ζητάει συνέχεια. Ο περιορισμένος χώρος σε οδηγεί αναγκαστικά στον αυτοσχεδιασμό και σε κάνει να έρχεσαι πάρα πολύ κοντά με την σύντροφο σου.

Οι στάσεις που έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις στο αυτοκίνητο, μπορεί να είναι περιορισμένες, είναι ωστόσο τρομερά έντονες και ενισχύουν τη σωματική επαφή. Εσύ τις έχεις δοκιμάσει;

Στο καπό

Μπορεί να είναι παρακινδυνευμένο αλλά αξίζει τον κόπο. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να βρεθεί μία ερημική τοποθεσία και το δεύτερο είναι η γυναίκα να φοράει φούστα έτσι ώστε αν κάποιος εμφανιστεί να μην καταλάβει τι συμβαίνει αν δεν παρατηρήσει.

Ιεραποστολικό

Ποιος είπε ότι σε έναν τόσο μικρό χώρο δεν μπορείτε να κάνετε μια κλασσική στάση. Ίσα ίσα που θα είστε πιο κοντά και θα σας δέσει περισσότερο. Φυσικά μιλάμε για το πίσω κάθισμα.

H καουμπόισσα του πίσω καθίσματος

Αρχικά πρέπει να ρίξετε το κάθισμα του οδηγού (και του συνοδηγού αν ο άνδρας είναι πολύ ψηλός). Η συνέχεια είναι γνωστή αλλά προσοχή στο χειρόφρενο!

Ο οδηγός στο πίσω κάθισμα παρακαλώ

Και σε αυτή τη στάση η γυναίκα είναι από πάνω. Ζητήστε από τον παρτενέρ σας να τεντώσει τα πόδια του και να τα βάλει στο κάθισμα του οδηγού στην συνέχεια ανέβα πάνω και κουνήσου αφού έχεις διπλώσει τα πόδια σου.

Βάλε ζώνη

Η ζώνη είναι βασική όχι μόνο στην οδήγηση αλλά και στο σεξ μέσα στο αυτοκίνητο. Δέστε τα χέρια του συντρόφου σας και… αυτοσχεδιάστε.

Yoga στο αυτοκίνητο

Ρίξτε μπροστά τα καθίσματα και ζητήστε από τον σύντροφο σας να κάτσει στη θέση του λωτού ενώ θα ανεβείτε πάνω του.

Κουτάλι

Για τη συγκεκριμένη στάση χρειάζεται ή να έχεις μεγάλο αυτοκίνητο ή να είσαι αρκετά αδύνατος αφού θα ξαπλώσετε στο πίσω κάθισμα.

Στα τέσσερα

Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι από μόνο του άγριο και οφείλεις να ακολουθήσεις τους κανόνες. Βάλ’ τη  γονατιστή να κοιτάζει προς το πίσω παρμπρίζ και κάτσε από πίσω της στην ίδια στάση. 

Διαβάστε περισσότερα:

Singles’ night Out: Βρες τον ιδανικό σύντροφο στις βραδιές για εργένηδες - Κεντρική Εικόνα
Χωρίς αμφιβολία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γνωρίσουμε κάποιον όταν ακόμη και στα μπαρ έχει χαθεί η έννοια του φλερτ...
Τέλος η ρουτίνα στο σεξ! Κάντε το… αλλιώς με 6 απλούς τρόπους - Κεντρική Εικόνα
Οι φρενήρεις ρυθμοί της ζωής, το άγχος και οι υποχρεώσεις φέρνουν την μονοτονία στην σεξουαλική μας ζωή χωρίς πολλές φορές να το συναισθανόμαστε. Έτσι, καταλήγουμε να κάνουμε σεξ...
Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αποκαλύπτει το «μυστικό» του και τα λάθη μας - Κεντρική Εικόνα
Ο εγκέφαλος του Μάθιου Ρικάρ λειτουργεί με τρόπο που δεν έχει καταγραφεί ξανά από επιστήμονες. Ο Μάθιου Ρικάρ, βιοχημικός που έγινε βουδιστής μοναχός στο Θιβέτ φέρεται να είναι ο...

Best of internet