Φόρμα αναζήτησης

LIFE & LOVE

Αυτό είναι το χρώμα εσωρούχων που καταστρέφει την σεξουαλική σας ζωή

Πέμπτη, 16. Ιουνίου 2016 - 16:48
Αυτό είναι το χρώμα εσωρούχων που καταστρέφει την σεξουαλική σας ζωή - Κεντρική Εικόνα

Μπορεί πριν από κάποιες δεκαετίες το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα που υμνούσε τα μαύρα εσώρουχα να έγινε μεγάλο σουξέ, όμως οι ειδικοί σημειώνουν πως το συγκεκριμένο χρώμα δεν είναι καθόλου καλή επιλογή, εάν θέλετε να κρατήσετε σε υψηλό επίπεδο τη σεξουαλική σας ζωή.

Συγκεκριμένα η αναλύτρια χρωμάτων Άντζελ Ομπράιαντ εξήγησε πως το χρώμα των εσωρούχων επιδρούν στη ψυχολογία μας.

Η ίδια επισημαίνει πως κάθε χρώμα από τα εσώρουχά μας, είτε τα βλέπουν άλλοι είτε όχι, «περνάει» μέσα από το δέρμα μας σε όλα μας το σώμα, φθάνοντας στο μυαλό.

«Τα τσάκρα μας ξεκινούν από την περιοχή κάτω από το στομάχι μας, στο σημείο δηλαδή που φοράμε το εσώρουχό μας. Έτσι το χρώμα που θα επιλέξουμε συνδέεται άμεσα με την διάθεσή μας» λέει η Ομπράιαντ. Η ειδικός μας συμβουλεύει να μην φοράμε μαύρα εσώρουχα, όταν είμαστε με τον σύντροφό μας.

«Το μαύρο από επιστημονικής πλευράς δεν είναι το πιο σέξι χρώμα για τα εσώρουχά σου, καθώς ακυρώνει όλη την ενέργεια που έχεις. Μπορεί να ταιριάζει σε όλες, να κολακεύει και να είναι μία safe επιλογή, αλλά δεν στο συνιστώ. Το χρώμα που θα σου δώσει πιο πολύ ενέργεια είναι το κόκκινο. Με το κόκκινο χρώμα θα έχεις σίγουρα καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις, απ΄ότι με οποιοδήποτε άλλο» συμπλήρωσε.

«Το μαύρο δείχνει πως προσπαθείς να ελέγξεις τον άλλον, το γκρι πως δεν εμπλέκεσαι συναισθηματικά με κανέναν και το λευκό πως ... χρειάζεσαι χώρο. Γι΄αυτό καλύτερα την επόμενη φορά βάλε ένα πιο χαρούμενο χρώμα, ώστε και να έχεις περισσότερη ενέργεια και να τον κάνεις να τον προσέξει».

Διαβάστε περισσότερα:

Αν ο σύντροφός σας κάνει αυτά τα 15 πράγματα, μην τον αφήσετε ποτέ να φύγει! - Κεντρική Εικόνα
Πολλές σχέσεις αλλά και γάμοι καταλήγουν σε διάλυση. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Η αιτία συνήθως δεν είναι μία αλλά πολλές. Η κυριότερη, όμως, είναι ότι καθώς ο χρόνος περνάει...
Singles’ night Out: Βρες τον ιδανικό σύντροφο στις βραδιές για εργένηδες - Κεντρική Εικόνα
Χωρίς αμφιβολία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γνωρίσουμε κάποιον όταν ακόμη και στα μπαρ έχει χαθεί η έννοια του φλερτ...
Τέλος η ρουτίνα στο σεξ! Κάντε το… αλλιώς με 6 απλούς τρόπους - Κεντρική Εικόνα
Οι φρενήρεις ρυθμοί της ζωής, το άγχος και οι υποχρεώσεις φέρνουν την μονοτονία στην σεξουαλική μας ζωή χωρίς πολλές φορές να το συναισθανόμαστε. Έτσι, καταλήγουμε να κάνουμε σεξ...

Best of internet