Φόρμα αναζήτησης

LIFE & LOVE

Οι 7 φράσεις που κάθε άντρας θέλει να ακούει από τις γυναίκες!

Σάββατο, 27. Αυγούστου 2016 - 15:00
Έξι περίεργα γεγονότα για τα φιλιά που δεν τα γνωρίζαμε - Κεντρική Εικόνα

Η ερωτική φλόγα στις σχέσεις χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρηθεί αναμμένη.  Φιλιά, χάδια, σεξ και  εκπλήξεις, καλό θα είναι να κρατούν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα του ζευγαριού, ενώ εξίσου σημαντικά είναι και τα γλυκά λόγια.

Ποια είναι, όμως, αυτά;

Σύμφωνα με τους ειδικούς στους άντρες αρέσει πολύ να ακούνε τις παρακάτω φράσεις:

«Μου αρέσει να ξυπνάω μαζί σου»

Δεν έχει σημασία αν είναι ατημέλητος, αγουροξυπνημένος και δεν έχει κάνει μπάνιο ακόμη… ‘Οταν αγαπάς τον σύντροφό σου το ξύπνημα στο πλευρό του είναι υπέροχο! Μία πρωινή αγκαλιά στο κρεβάτι θα σας κάνει να ξεκινήσετε τα μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτός, ως άντρας, θα νιώσει τυχερός γιατί έχει στην ζωή του αγάπη και χαρά.

«Σε θέλω»

Σε αγαπώ, σε λατρεύω, σε επιθυμώ και σε χρειάζομαι όχι μόνο για να είσαι ο σύντροφός μου αλλά και ο φίλος τον οποίο μπορώ να εμπιστευτώ.

«Μου αρέσει να νιώθω την προστασία σου»

Αυτή η φράση τονώνει τον ανδρισμό τους και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή τους.

«Μπορείς να με κάνεις ό,τι θέλεις»

Με αυτόν τον τρόπο του δείχνετε πως αφήνεστε στα χέρια του και του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

«Η ζωή μου είναι υπέροχη μαζί σου»

Στην ζωή δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Αν έχετε έναν καλό και υποστηρικτικό σύντροφο γιατί να μην το πείτε; Στο κάτω κάτω είναι αυτός που σας ακούει όταν γκρινιάζετε, σας συμβουλεύει, σας ενθαρρύνει και σας στηρίζει στις δύσκολες στιγμές σας.

«Πες μου τι σου αρέσει»

Αυτή η φράση του δίνει να καταλάβει πως είστε πρόθυμη να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα στο σεξ κι αυτό είναι μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Είναι σίγουρο πως θα ναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να κάνει πραγματικότητα όλες σας τις φαντασιώσεις.

«Το σώμα σου είναι τέλειο»

Η φράση αυτή ακούγεται σαν μελωδία στα ανδρικά αυτιά. Να είστε σίγουρη πως με ένα τέτοιο απλό κομπλιμέντο θα ωφεληθείτε κι εσείς. Δεν ενδιαφέρονται όλοι οι άνδρες για το σώμα και την υγεία τους αλλά αν αποφάσισε να το κάνει για να δείχνει ωραίος στα μάτια σας αναγνωρίστε την προσπάθειά του.

Αν δεν σας δίνει την αφορμή για τέτοιου είδους κομπλιμέντα καλέστε τον να γυμναστεί μαζί σας και να κάνετε ασκήσεις παρέα. Ακολουθήστε μαζί ένα πρόγραμμα γυμναστικής, βάλτε τον σε φόρμα και αυτό θα βελτιώσει την διάθεσή σας αλλά και την σεξουαλική σας ζωή.

Διαβάστε περισσότερα:

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν μας λείπει το σεξ;  - Κεντρική Εικόνα
Τα υπέρ της ενεργής σεξουαλικής ζωής τα έχουμε διαβάσει ξανά και ξανά. Πλέον, είναι γνωστό πως το σεξ συμβάλλει στην απελευθέρωση ορμονών «της ευτυχίας», τη μείωση του άγχους, την...
Αυτά είναι τα σημάδια της απιστίας! Θα τα αναγνώριζες;  - Κεντρική Εικόνα
Η απιστία είναι θέμα που κάποια στιγμή εμφανίζεται στο προσκήνιο και απασχολεί τα περισσότερα ζευγάρια. Δεν το διαχειρίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Άλλοι το καταλαβαίνουν και ...
Εφαρμογή προσφέρει στοματικό σεξ εξ αποστάσεως αν γλείψετε το κινητό σας! - Κεντρική Εικόνα
Ο σύντροφος σας είναι μακριά και οι στιγμές που περνάτε μαζί είναι περιορισμένος; Είστε εθισμένη στο σεξ αλλά δεν προλαβαίνετε; Είστε φρεσκο-ερωτευμένη και ο συντροφός σας λείπει...

Best of internet