in

Η Ράικα Ολιβέιρα ζεσταίνεται, ιδρώνει, σκίζει τα ρούχα της και βρέχεται – Φωτογραφίες

Ράικα Ολιβέιρα

Είναι κάποιες μέρες μέσα στο καλοκαίρι που ο ήλιος βρίσκεται στο ζενίθ του, η ζέστη ξεπερνάει τα ανεκτά όρια και έχεις μια τάση να θες να σκίζεις τα ρούχα σου και να κυκλοφορείς γυμvός. Δυστυχώς δεν μπορείς να το κάνεις γιατί κάποιο σαΐνι εισήγαγε την προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Μόνο στο σπίτι σου μπορείς. Και εντάξει, για σένα δεν σε νοιάζει και τόσο. Αλλά είναι δυνατόν να μην επιτρέπουμε σε κοπέλες σαν τη Ράικα Ολιβέιρα να κυκλοφορούν όπως θέλουν;

Η Ράικα αυτές τις μέρες ζεσταίνεται πολύ. Είναι και Βραζιλιάνα και έχει συνηθίσει όταν η ζέστη βρίσκεται σε αυτά τα επίπεδα να βάζει το μαγιό και να ζει όλη μέρα στην Κόπα Καμπάνα. Εδώ στην Ευρώπη όμως, που έχει τις περισσότερες δουλειές της δεν μπορεί να βρει τρόπο να δροσιστεί δημόσια.

Διαφήμιση

Γι΄αυτό στην φωτογράφιση της για την γαλλική Elle κλείστηκε σε ένα σπίτι και αντιμετώπισε τον ιδρώτα με τον δικό της τρόπο. Έσκισε το φόρεμα της, έβγαλε το μπλουζάκι της και άφησε τα παγάκια και το κρύο νερό να κυλήσουν πάνω στο ιδρωμένο της κορμί. Έτσι,για να σπάσει ο πάγος!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Η Αναστασίγια Σεγκλόβα θα σε κάνει να μαρτυρήσεις… ποια είναι η πιο ωραία

Σάλμα Χάγιεκ: Όταν πόζαρε τόπλες – Εκθαμβωτική στα 48 της