in

Η Μπέριτ Μπίρκενλαντ έχει δύο λόγους να την κοιτάξεις βαθιά στα μάτια – Φωτογραφία

Θα μπορούσε ο τίτλος να είναι μεταφορικός και να αναφέρεται σε αυτό που συνήθως σημαίνει η εν λόγω φράση όταν αναφερόμαστε σε μια γυναίκα. Όμως είναι καθόλα κυριολεκτικός.

Η Μπέριτ Μπίρκενλαντ έχει όντως δύο μάτια που αν τολμήσεις να τα κοιτάξεις μία φορά θα μείνεις εκεί, σκαλωμένος για αρκετή ώρα.

Σε μαγνητίζει και σε αιχμαλωτίζει στο βαθύ γαλαζοπράσινο βλέμμα της. Και σε συνδυασμό με το ότι είναι ξαπλωμένη στην άμμο, το μυαλό σου πηγαίνει αβίαστα σε συνειρμούς με γοργόνες και Σειρήνες.

Διαφήμιση

Η Μπέριτ Μπίρκενλαντ είναι μοντέλο από τις ΗΠΑ, αλλά το παρουσιαστικό της σε παραπέμπει βορειοευρωπαϊκά, σε Σουηδία ή Δανία.

Πανύψηλη, ξανθοπλατινέ μαλλί που του δίνει μια αίσθηση ντελικάτου, μακριά πόδια και ένα κορμί εν γένει που το κοιτάς και ψάχνεις να δεις από που σου ήρθε η κατραπακιά. Στην φωτογράφηση της με μαγιό διακρίνουμε και μια δυναμική στο στήθoς της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σαμάνθα Χουπς: Έχει μπoύστο για βραβείο και βγάζει το μαγιό για να το δεις

Η Κέιτλιν Άρνετ είναι η συναρπαστική ανακάλυψη της ημέρας και έχει στήθoς… αποστομωτικό – Μπες στο instagram και δες