in

Σαμάνθα Χουπς: Έχει μπoύστο για βραβείο και βγάζει το μαγιό για να το δεις

Το Sports Illustrated είναι ο ύψιστος θεός της ανδρικής περηφάνιας και ικανοποίησης. Οι άνθρωποι του στοχεύουν στον άντρα και ξέρουν πολύ καλά πως να του προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Και γι΄αυτό το οπλοστάσιο τους κάθε χρόνο εξοπλίζεται με τις νεότερες κυκλοφορίες της αγοράς.

Κάθε χρόνο στο τεύχος Φεβρουαρίου παρατάσσει όλη την ομάδα του και δημιουργεί τσουνάμι χαράς. Και καθώς περιμένουμε τα νέα τεύχη Φεβρουαρίου πάμε μερικά χρόνια πίσω να απολαύσουμε τα παλαιότερα

Όμως όπως λέει και το τραγούδι «ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς». Έτσι, μπορεί να μας ενθουσιάζουν οι μεταγραφές του, αλλά είναι η παλιά φρουρά που θέλουμε να διατηρηθεί. Σε αυτήν ανήκει και η Σαμάνθα Χουπς, που την βλέπουμε για τρία χρόνια στο τεύχος με τα μαγιό, αλλά ποτέ δεν μπήκε στο εξώφυλλο.

Διαφήμιση

Ποτέ δεν μπορείς να αγνοήσεις ένα στήθoς που βραβεύτηκε στα βραβεία NHL 2015. Τα βραβεία αυτά βέβαια αφορούν το χόκεϊ, αλλά για κάποιο λόγο η Σαμάνθα είδε το στήθoς της να τιμάται. Σωστή κίνηση. Θα έπρεπε και στα Όσκαρ να συμβεί το ίδιο. Να το δώσουν πάλι στη Σαμάνθα.

Οι παλαιότερες φωτογραφίες της που είναι τόπλες στην παραλία, καθώς και η τελευταία της φωτογράφηση για τα εσώρουχα Plumeria αποδεικνύουν του λόγου το αληθές για τα προσόντα της. Σαμάνθα και ξερό ψωμί ρε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τρώγεται με… τις τρίχες της – Τι είναι η δερματιλομανία από την οποία πάσχει αυτή η γυναίκα

Η Μπέριτ Μπίρκενλαντ έχει δύο λόγους να την κοιτάξεις βαθιά στα μάτια – Φωτογραφία