Φόρμα αναζήτησης

FOOD

Θέλεις γαρίδες με πέστο; Πες το κι έγινε (αφού δεν θέλει πολύ χρόνο)

Τετάρτη, 8. Απριλίου 2015 - 15:08
Θέλεις γαρίδες με πέστο; Πες το κι έγινε (αφού δεν θέλει πολύ χρόνο) - Κεντρική Εικόνα

ΥΛΙΚΑ 800 γρ. 


γαρίδες ψιλές

2 σκελίδες σκόρδο

100 γρ. παρµεζάνα τριµµένη

1 σακουλάκι κουκουνάρι

5 τοµατίνια 
κοµµένα στη µέση

½ µατσάκι 
µαϊντανό

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

500 γρ 
fusilli (βίδες)

EKTEΛΕΣΗ

Ρίχνουµε το ελαιόλαδο στο µπλέντερ. Προσθέτουµε τα τοµατίνια, το κουκουνάρι, το σκόρδο, το µαϊντανό και την παρµεζάνα και χτυπάµε.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουµε λάδι και τσιγαρίζουµε µία σκελίδα σκόρδο, να αρωµατίσει το λάδι και την πετάµε. Τηγανίζουµε στο λάδι τις γαρίδες για ένα λεπτό.

Τοποθετούµε τα ζυµαρικά που έχουµε βράσει σε µια πιατέλα.

Ζεσταίνουµε σε µια µικρή κατσαρόλα τη σος pesto, προσθέτουµε τις γαρίδες και ανακατεύουµε.

Αναµειγνύουµε τα ζυµαρικά µε τη σος και προσθέτουµε αλάτι και πιπέρι.

Διαβάστε περισσότερα:

Magic Mushroom Menu στο CHEFI την Πέμπτη 2 Μαρτίου - Κεντρική Εικόνα
Μια φορά και έναν καιρό το CHEFI έφτιαξε το πιο μανιταρένιο μενού που μπορείς να φανταστείς… Το πορτομπελίνι ωρίμασε και έγινε πορτομπέλο και βρήκε την θέση του στην αφράτη τάρτα...
Στην κουζίνα ολοταχώς! Συνταγή για γαρίδες σαγανάκι από τον Άκη Πετρετζίκη - Κεντρική Εικόνα
Η νηστεία ξεκίνησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στερηθείς νοστιμιά και απόλαυση. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχεις τον Άκη κι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή… Υλικά 1 πράσινη πιπεριά 1...
Πόσο αφράτο; Συνταγή για τσουρέκι με πορτοκάλι από τον Τάσο Αντωνίου - Κεντρική Εικόνα
Χωρίς γάλα, αβγά, βούτυρο… κι όμως τόσο αφράτο και μαστιχωτό! Υλικά 2 κύβοι νωπή μαγιά των 25 γρ. 1 φλ. νερό χλιαρό στους 30 βαθμούς 1+1/4 φλιτζ. και 1 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. αλεύρι...

Best of internet