Φόρμα αναζήτησης

FOOD

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δείχνει το σωστό barbeque στο ΑΘΗΝΕΟ [βίντεο]

Παρασκευή, 4. Μαρτίου 2016 - 19:57
Ο Πέτρος Κωστόπουλος δείχνει το σωστό barbeque στο ΑΘΗΝΕΟ [βίντεο] - Κεντρική Εικόνα

Σε μια βραδιά που ο αντικειμενικός στόχος ήταν όσοι δεν γνώριζαν να μάθουν τα μυστικά του κρέατος και του ψησίματος του, ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε ένα σεμινάριο στην κυριολεξία, μοιραζόμενος όλα όσα έχει μάθει αυτά τα χρόνια που η κουζίνα είναι χωρίς αμφιβολία η πιο σταθερή του σύντροφος.

Στο ΑΘΗΝΕΟ είχε στηθεί μια πολύ ωραία αίθουσα με τραπέζια και έναν πάγκο για να δείξει με βιρτουοζικές κινήσεις πως χειρίζεται το κρέας ο Πέτρος Κωστόπουλος και παρέα με τις μπύρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που παράγονται στα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ σε συγκεκριμένες ποσότητες και με εποχιακές εκδόσεις, οι 20 τυχεροί είδαν τον παρουσιαστή και ερασιτέχνη με την έννοια του εραστή της τέχνης μάγειρα να τους δίνει σε «μασημένη τροφή» πως να διαχειριστούν το κρέας ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και φυσικά πως να το κάνουν να φανεί πιο ελκυστικό. Ένα σκέτο κρέας είναι καλό. Ένα κρέας με σαλάτα, πατάτες και σάλτσα είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο.

Διαβάστε περισσότερα:

Στην κουζίνα ολοταχώς! Συνταγή για γαρίδες σαγανάκι από τον Άκη Πετρετζίκη - Κεντρική Εικόνα
Η νηστεία ξεκίνησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στερηθείς νοστιμιά και απόλαυση. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχεις τον Άκη κι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή… Υλικά 1 πράσινη πιπεριά 1...
Πόσο αφράτο; Συνταγή για τσουρέκι με πορτοκάλι από τον Τάσο Αντωνίου - Κεντρική Εικόνα
Χωρίς γάλα, αβγά, βούτυρο… κι όμως τόσο αφράτο και μαστιχωτό! Υλικά 2 κύβοι νωπή μαγιά των 25 γρ. 1 φλ. νερό χλιαρό στους 30 βαθμούς 1+1/4 φλιτζ. και 1 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. αλεύρι...
Ένεκεν της ημέρας! Συνταγή για λαγάνα από τον Άκη Πετρετζίκη - Κεντρική Εικόνα
Φέτος, εξέπληξε τους καλεσμένους σου με την πιο γευστική και σπιτική λαγάνα… Υλικά 500 γρ. αλεύρι σκληρό 350 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου 10 γρ. μαγιά ξερή 1 πρέζα ζάχαρη...

Best of internet