Φόρμα αναζήτησης

FOOD

Αρακάς, τι πιο ελληνικό (και νηστίσιμο);

Δευτέρα, 6. Απριλίου 2015 - 15:09
Αρακάς, τι πιο ελληνικό (και νηστίσιμο); - Κεντρική Εικόνα

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία  450γρ Αρακάς

2 ντοµάτες

2 καρότα

2 πατάτες

1 κρεµµυδάκι ξερό

1 κρεµµύδι φρέσκο

Άνηθο

1 κούπα λάδι

Αλάτι/πιπέρι

EKTEΛΕΣΗ

Ρίχνουµε το λάδι σε µια κατσαρόλα και τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι και τα καρότα για 4-5 λεπτά.

Προσθέτουµε την ντοµάτα, τις πατάτες και λίγο νερό.

Προσθέτουµε τον αρακά και αλατοπιπερώνουµε. Χαµηλώνουµε τη φωτιά και σκεπάζουµε. Μετά από 15 λεπτά ανοίγουµε για να εξατµιστεί το νερό.

Προσθέτουµε λίγο άνηθο και προαιρετικά, λίγο λάδι. Το αφήνουµε άλλα 5 λεπτά.

Σερβίρουµε συµπληρώνοντας φρέσκο άνηθο.

Για µεγαλύτερη ευκολία χρησιµοποιήστε Κρεµµύδι Ψιλοκοµµένο & Άνηθο Ψιλοκοµµένο

Έτοιµα, καθαρισµένα και κοµµένα 
λαχανικά, διαθέσιµα ανά πάσα στιγµή στην κατάψυξή σας, για το 
καθηµερινό σας µαγείρεµα.

Διαβάστε περισσότερα:

Magic Mushroom Menu στο CHEFI την Πέμπτη 2 Μαρτίου - Κεντρική Εικόνα
Μια φορά και έναν καιρό το CHEFI έφτιαξε το πιο μανιταρένιο μενού που μπορείς να φανταστείς… Το πορτομπελίνι ωρίμασε και έγινε πορτομπέλο και βρήκε την θέση του στην αφράτη τάρτα...
Στην κουζίνα ολοταχώς! Συνταγή για γαρίδες σαγανάκι από τον Άκη Πετρετζίκη - Κεντρική Εικόνα
Η νηστεία ξεκίνησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στερηθείς νοστιμιά και απόλαυση. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχεις τον Άκη κι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή… Υλικά 1 πράσινη πιπεριά 1...
Πόσο αφράτο; Συνταγή για τσουρέκι με πορτοκάλι από τον Τάσο Αντωνίου - Κεντρική Εικόνα
Χωρίς γάλα, αβγά, βούτυρο… κι όμως τόσο αφράτο και μαστιχωτό! Υλικά 2 κύβοι νωπή μαγιά των 25 γρ. 1 φλ. νερό χλιαρό στους 30 βαθμούς 1+1/4 φλιτζ. και 1 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. αλεύρι...

Best of internet