Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Τα αλλάζει όλα ο ΣΥΡΙΖΑ: Τα 10 προσόντα που πρέπει να ‘χεις για να μπεις στο δημόσιο

Δευτέρα, 18. Ιανουαρίου 2016 - 12:34
Τα αλλάζει όλα ο ΣΥΡΙΖΑ: Τα 10 προσόντα που πρέπει να ‘χεις για να μπεις στο δημόσιο - Κεντρική Εικόνα

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την είδηση ότι η μισή οικογένεια του ράπερ γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε αδιόριστη, οι επιτελείς της Κουμουνδούρου αποφάσισαν να δράσουν για να προλάβουν τις δυναμικές αντιδράσεις, ιστορικών στελεχών του κόμματος όπως ο Νίκος Φωτόπουλος και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Έτσι, για να κλείσουν τα στόματα όσων υποστηρίζουν ότι υπάρχουν 19 συγγενείς υπουργών σε όλη την Ελλάδα που παραμένουν ακόμα αδιόριστοι, λόγω των αυστηρών κριτηρίων για την εισαγωγή στο δημόσιο, έδωσαν στον Τύπο τη λίστα με τα 10 προσόντα που πρέπει να έχει ο υποψήφιος δημόσιος υπάλληλος.

1. Να γνωρίζει ποιος ήταν ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και την απάντηση σε ψαγμένες ερωτήσεις όπως «Τι σχέση είχε ο Ανδρέας με τον Κατσανέβα και ο Τηλέμαχος Χυτήρης με την Μαρία Φαραντούρη». Αν τα ξέρει αυτά σημαίνει ότι έχει ψηφίσει τουλάχιστον 14 φορές ΠΑΣΟΚ άρα είναι εν δυνάμει δημόσιος υπάλληλος, απογοητευμένος από τη μεγάλη σοσιαλιστική παράταξη, που ψηφίζει τώρα ΣΥΡΙΖΑ και Λούκα Κατσέλη (εκεί μας ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ οι αλήτες).

2. Να έχει πιστοποιητικό από Fame Story, X-Factor ή Ελλάδα έχεις ταλέντο ότι γνωρίζει να ραπάρει (όχι Μηδενιστή και Tus, από Eminem και πάνω) ή να έχει αγοράσει cd έλληνα ράπερ για να το ακούσει (συγγενής του σίγουρα θα είναι για να κάνει τέτοια θυσία).

3. Να έχει διατελέσει over 2,5 φορές τσιλιαδόρος του πρωθυπουργού στις καταλήψεις και να έχει στο βιογραφικό του τουλάχιστον μια ρίψη αμπούλας στειρωμένου ασβού σε τάξη για να τρέψει σε φυγή τους δοσίλογους καθηγητές που προσπάθησαν να σταματήσουν την κατάληψη.

4. Να μην έχει συγγένεια πρώτου βαθμού με τον πρωθυπουργό. Δεύτερος διορισμός στο δημόσιο δεν επιτρέπεται.

5. Να έχει επισκεφθεί σχολείο πάνω από 20 φορές τον τελευταίο χρόνο (για να ψηφίσει).

6. Στο δημοψήφισμα να έχει πει ένα βροντερό «όχι σε όλα που κάνουν κουρέλια τα όνειρά μας», αλλά να μην έχει εταιρία στη Βουλγαρία. Βασίλη (ζούμε για να σ’ ακούμε) το τραγούδι σε χρειάζεται περισσότερο απ’ το δημόσιο.

7. Να έχει βγάλει έστω μια φορά selfie με καρχαρία, η αλιεία του οποίου να έχει απαγορευτεί από το 1981.

8. Να μπορεί να λύσει ένα απλό μαθηματικό πρόβλημα. Δυο παιδάκια στη Μυτιλήνη τρώνε 13 τοστ σε 2 ώρες. Πόσα τοστ τρώνε σε 4 ώρες; ΥΓ Και αν τελειώσουν τα τοστ πού θα στείλει νέες προμήθειες ο έμπορος; Στη Λέσβο ή στη Μυτιλήνη;

9. Να έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή του τουλάχιστον 17 σερί ώρες  και να μη φοράει γραβάτα. Γραβάτα με πίπα και ζιβάγκο μόνο ο Αλέξανδρος Βέλλιος συνδυάζει.

10. Να έχει οδηγήσει σε παραίτηση τη Νατάσα Συρεγγέλα (και νέα καριέρα στο μάδημα άγριου αχινιού στα Φαλάσαρνα), επειδή αναγκάστηκε να σκίσει 13 ελληνοαγγλικά λεξικά για να καταλάβει τι εννοούσε ο πρωθυπουργός όταν μετά τη Σύνοδο Κορυφής του Ιουλίου είπε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν φοβήθηκε τη Μέρκελ: «No. Slow the eggs».

Διαβάστε περισσότερα:

Η διαδραστική Σαμάνθα: ‘Ενα ρομπότ του σεξ ανώτερο από τα άλλα (vid) - Κεντρική Εικόνα
Δεν έχει καμία σχέση με τις τυπικές κούκλες του σεξ. Λέγεται Σαμάνθα και είναι ότι πιο αληθοφανές έχει κατασκευαστεί στη ρομποτική. Είναι διαδραστική, έχει το δικό της σημείο G,...
Η Ουκρανία «διώχνει» τη Ρωσία από τη φετινή Eurovision - Κεντρική Εικόνα
Η οικοδέσποινα της φετινής Eurovision Ουκρανία απαγόρευσε στην τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό να εισέλθει στο έδαφός της, διότι στο παρελθόν έχει...
Τρένο κινηματογραφικής ταχύτητας: Αυτό θα είναι το πιο γρήγορο μεταφορικό μέσο επί γης - Κεντρική Εικόνα
Αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood θα απαντούσαμε πριν από λίγα χρόνια αν μας έλεγαν ότι ένα τρένο θα διασχίζει σε 12 λεπτά την απόσταση των 139 χλμ. που χωρίζει το Ντουμπάι από το...

Best of internet