Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Παρουσιάστρια στο δελτίο της ΕΡΤ ξεχνάει on air το όνομα του Τζιτζικώστα [βίντεο]

Δευτέρα, 21. Δεκεμβρίου 2015 - 10:23
Παρουσιάστρια στο δελτίο της ΕΡΤ ξεχνάει on air το όνομα του Τζιτζικώστα [βίντεο] - Κεντρική Εικόνα

Κάτι το άγχος, κάτι η πίεση των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, δεν αργεί να γίνει το τηλεοπτικό κακό. Στο μεταμεσονύκτιο δελτίο της ΕΡΤ η συμπαθής παρουσιάστρια προσπαθώντας να προλάβει όλες τις συνδέσεις και όλες τις εξελίξεις έπαθε μπλακ άουτ.

Συγκεκριμένα, ήθελε να πει ότι «Θα επιστρέψουμε στη Νέα Δημοκρατία όταν θα έχουμε και τη δήλωση του κυρίου Τζιτζικώστα», αλλά εκείνη τη στιγμή θυμήθηκε όλα τα άλλα και ξέχασε το πιο σημαντικό. Τον Τζιτζικώστα.

Έτσι, προσπάθησε για αρκετά δευτερόλεπτα να θυμηθεί το όνομα του κ. Τζιτζικώστα (μάταια) όμως ύστερα από λίγο και με παρότρυνση της φωνής απ’ το κοντρόλ, παράτησε την προσπάθεια και άλλαξε θέμα. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

USEUM: Τα πιο διάσημα έργα τέχνης του κόσμου «κατεβαίνουν» για… τη θήκη του κινητού σας (pics) - Κεντρική Εικόνα
Το USEUM είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο για την τέχνη και το δημιούργησε μία Ελληνίδα. Η Φωτεινή Βαλεόντη. Της Ελένης Λαζάρου Η νεαρή Ελληνίδα είχε πάει στην Αγγλία για να κάνει...
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοιράζει αγάπη στους μαθητές με προβλήματα όρασης! - Κεντρική Εικόνα
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House τα φετινά Χριστούγεννα υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών της Ελλάδας με προβλήματα όρασης. O πλέον αναγνωρισμένος...

Best of internet