Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Κύματα που θύμισαν… Καλιφόρνια στον Μύρτο [εικόνες]

Τετάρτη, 20. Ιουλίου 2016 - 12:36
Κύματα που θύμισαν… Καλιφόρνια στον Μύρτο [εικόνες] - Κεντρική Εικόνα

Η παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά φημίζεται για την ομορφιά της και αποτελεί πόλο έλξης τόσο για ντόπιους του νησιού όσο και για τουρίστες που δηλώνουν έτοιμοι να… τα βάλουν με τα κύματα.

Ο Μύρτος είναι ιδιαιτέρως γνωστός για τα τεράστια κύματα που «σκάνε» στην αμμουδιά του, χάρη στα οποία θεωρείται σημείο αναφοράς του νησιού και συμβάλει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη.

Η τελευταία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από την εντυπωσιακή παραλία θυμίζει έντονα Καλιφόρνια, αφού τα κύματα που μπορεί να απολαύσει κανείς είναι τεράστια και δύσκολα θα πιστεύαμε πως θα επρόκειτο για την Ελλάδα. Το στιγμιότυπο αναρτήθηκε στο λογαριασμό του Alex Gasparinatos (@alexandrosg_) στο instagram και κέρδισε πολλά likes!

Με αφορμή αυτό, δείτε πιο εντυπωσιακές εικόνες κυμάτων από την παραλία του Μύρτου και γιατί όχι; Τολμήστε να τα απολαύσετε από κοντά!

Διαβάστε περισσότερα:

Πελαγίδης: Πώς ΔΝΤ και κυβέρνηση «σκοτώνουν» την οικονομία - Κεντρική Εικόνα
Μία εντελώς διαφορετική άποψη αναφορικά με το ελληνικό χρέος αλλά και την ούτως ή άλλως «περίεργη» ταύτιση απόψεων μεταξύ ΔΝΤ και κυβέρνησης τόσο για την ανάγκη να υπάρξει...
Το περίεργο «εξάγωνο» του Κρόνου άλλαξε χρώμα - Κεντρική Εικόνα
Το μυστηριώδες εξάγωνο στο βόρειο πόλο του Κρόνου έχει αλλάξει χρώμα και από μπλε που ήταν το 2012, έχει γίνει πια χρυσό, όπως ανακάλυψαν οι επιστήμονες, με βάση τις νέες εικόνες...

Best of internet