Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Η «αγρότισσα» με την γούνα και τα ψηλοτάκουνα... που θέλει να ρίξει τον Τσίπρα [εικόνες]

Τρίτη, 26. Ιανουαρίου 2016 - 16:43
Η «αγρότισσα» με την γούνα και τα ψηλοτάκουνα... που θέλει να ρίξει τον Τσίπρα [εικόνες] - Κεντρική Εικόνα

Τελικά αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με κάποια τηλεαστέρια των τελευταίων ημερών που επικεντρώνουν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον των δελτίων ειδήσεων.

Μιλάμε για τους εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου στα πρόσωπα των οποίων ζουμάρουν οι κάμερες αναζητώντας ένα καλό πλάνο και μια δυνατή ατάκα που θα πουλήσει στις οκτώ.

Χαρακτηριστική η περίπτωση της αγρότισσας από την Κορινθία που κέρδισε το δικό της μερίδιο στην δημοσιότητα όχι τόσο χάρη στην μαχητικότητά της και το αγωνιστικό της παρελθόν στον χώρο του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος όσο λόγο την εντυπωσιακής της εμφάνισης καθώς με χάρη πόζαρε πάνω σε «δανεικό» τρακτέρ, λέγοντας μάλιστα κι ένα ευχαριστώ, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, στον ευγενικό αγρότη που «την άφησε να ξαποστάσει».

Μια περιήγηση πάντως στην ιστοσελίδα της Μαρίας-Πετρούλας Σκλία είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς πως η νεαρή πολιτική επιστήμων που με απόφαση του Πέτρου Τατούλη έχει διοριστεί πρόεδρος στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Κορινθίας ουδεμία σχέση έχει με χωράφια και σοδειές. Αντιθέτως προτιμά να φωτογραφίζεται με γούνες και ψηλοτάκουνα που σπανίως φορούν αγρότισσες.

Διαβάστε περισσότερα:

USEUM: Τα πιο διάσημα έργα τέχνης του κόσμου «κατεβαίνουν» για… τη θήκη του κινητού σας (pics) - Κεντρική Εικόνα
Το USEUM είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο για την τέχνη και το δημιούργησε μία Ελληνίδα. Η Φωτεινή Βαλεόντη. Της Ελένης Λαζάρου Η νεαρή Ελληνίδα είχε πάει στην Αγγλία για να κάνει...
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοιράζει αγάπη στους μαθητές με προβλήματα όρασης! - Κεντρική Εικόνα
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House τα φετινά Χριστούγεννα υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών της Ελλάδας με προβλήματα όρασης. O πλέον αναγνωρισμένος...

Best of internet