Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Φρενίτιδα και στην Ελλάδα για το «Star Wars», με διαδοχικά sold out στους κινηματογράφους

Παρασκευή, 25. Δεκεμβρίου 2015 - 11:33
Φρενίτιδα και στην Ελλάδα για το «Star Wars», με διαδοχικά sold out στους κινηματογράφους - Κεντρική Εικόνα

Σπάει το ένα εισπρακτικό ρεκόρ μετά το άλλο και όπως όλα δείχνουν θα γίνει η ταινία που θα ξεπεράσει το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων γρηγορότερα από κάθε άλλη στην ιστορία του κινηματογράφου.

Το έβδομο επεισόδιο της σειρά Star Wars «The Force Awakens» αναμένεται να «πετύχει» αυτή την επίδοση σε λιγότερες από 12 ημέρες προβολής, παίρνοντας το ρεκόρ από το «Jurassic World», που χρειάστηκε 13 ημέρες για να πιάσει δεκαψήφιο νούμερο εσόδων.

Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά που καθιστά άνευ συναγωνισμού το νέο, μεγάλο blockbuster. To «Jurassic World» προβλήθηκε την ημέρα πρεμιέρας του και στην Κίνα, ενώ το «The Force Awakens» θα προβληθεί για πρώτη φορά στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου την 9η Ιανουαρίου.

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στη φρενίτιδα που επικρατεί απ’ άκρου σ’ άκρου της υφηλίου για το νέο επεισόδιο του «Star Wars». Χιλιάδες fan της σειράς αποφάσισαν να κάνουν χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στους κινηματογράφους, καθώς η πρεμιέρα προβολής στη χώρα μας ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου.

Σε πολλά σινεμά σχηματίστηκαν ουρές για το πολυπόθητο εισιτήριο και τα διαδοχικά sold out στις αίθουσες ήταν ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο για παραμονή Χριστουγέννων.

Στους κινηματογράφους δεν έσπευσαν μόνο… πιτσιρικάδες αλλά και οι άνθρωποι που αγάπησαν τον κόσμο που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας από το 1977.

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα το Koolnews σας παρουσιάζει το βίντεο, διάρκειας 61 λεπτών, με όλες τις μονομαχίες ανάμεσα σε Τζεντάι και Σιθ ή αλλιώς «καλούς» και «κακούς».

Καλή θέαση, και... είθε η Δύναμη να είναι μαζί σας!

Διαβάστε περισσότερα:

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοιράζει αγάπη στους μαθητές με προβλήματα όρασης! - Κεντρική Εικόνα
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House τα φετινά Χριστούγεννα υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών της Ελλάδας με προβλήματα όρασης. O πλέον αναγνωρισμένος...
DIAGEO Hellas και ΑΒ Βασιλόπουλος απολαμβάνουν υπεύθυνα και στις γιορτές! - Κεντρική Εικόνα
Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, DIAGEO & AB Βασιλόπουλος επικοινωνούμε με τους καταναλωτές για να τους ενημερώσουμε ότι τα αλκοολούχα ποτά  εμπλουτίζουν τις...

Best of internet