Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους: Δείτε την τέλεια γυναίκα σε 18 χώρες [εικόνες]

Τετάρτη, 18. Μαΐου 2016 - 17:56
Δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους: Δείτε την τέλεια γυναίκα σε 18 χώρες [εικόνες] - Κεντρική Εικόνα

Είναι ευρέως γνωστό πως τα πρότυπα ομορφιάς και το τι θεωρείται «ελκυστικό» αλλάζουν ανάλογα με την χώρα.

Παίρνοντας αυτό σαν δεδομένο, μία εταιρεία-κολοσσός έκανε έρευνα σε 18 χώρες για να βρει την ιδανική γυναίκα σε κάθε μία από αυτές. Έχοντας την φωτογραφία μίας υπέρβαρης κοπέλας ζήτησε από τους συμμετέχοντες να πουν τις αλλαγές που στο σώμα της που θα την μετατρέψουν στην «τέλεια» γυναίκα. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει πως σε κάθε χώρα η γυναίκα που θεωρείται πρότυπο ομορφιάς είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες.

H αρχική φωτογραφία που είδαν οι συμμετέχοντες και βάση αυτής δημιούργησαν την τέλεια γυναίκα:

Τις πολύ αδύνατες γυναίκες προτιμούν οι Ιταλοί και οι Κινέζοι, με τους Ιταλούς να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις ψηλές καστανόξανθες και να προτιμούν τις γυναίκες με ψηλοτάκουνες γόβες και κόκκινα εσώρουχα. Στην Κίνα η τέλεια γυναίκα είναι καστανή, μετρίου αναστήματος, υπερβολικά αδύνατη και φοράει girly εσώρουχα σε παλ χρώματα. Ενδεικτικό για το πόσο αδύνατες θέλουν τις γυναίκες είναι το παράδειγμα με τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ). Ένας άνθρωπος που έχει τα ιδανικά για το σώμα του κιλά έχει ΔΜΣ 25. Στην Ιταλία οι τέλειες γυναίκες έχουν ΔΜΣ 18 και ύψος 1.80 και στην Κίνα 17. Για την ιστορία, από νευρική ανορεξία πάσχει όποιος άνθρωπος έχει ΔΜΣ κάτω από 17.5.

Τις πιο ζουμερές προτιμούν στην Ισπανία και την Βενεζουέλα με τους πρώτους να μην αλλάζουν ιδιαίτερα την φωτογραφία της υπέρβαρης κοπέλας παρά μόνο στο χρώμα των μαλλιών. Στη Βενεζουέλα προτιμούν τις μελαχρινές και στην Ισπανία τις καστανές ανοιχτές. Ο Δείκτης Μάζας Σώματος των τέλειων γυναικών σε αυτές τις χώρες είναι 25.5, δηλαδή ελαφρώς υπέρβαρες.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σερβία, τη Νότια Αφρική και την Αργεντινή οι τέλειες γυναίκες μοιάζουν μεταξύ τους. Στην Αγγλία θέλουν καστανές γυναίκες χωρίς περιττό λίπος στη κοιλιά και μικροκαμωμένες ενώ στη Σερβία και στην Αργεντινή θέλουν λιγότερες καμπύλες, με τους δεύτερους να προτιμούν το λίγο μεγαλύτερο στήθος. Στη Νότια Αφρική η τέλεια γυναίκα έχει πιο «ανδροπρεπές» σώμα καθώς είναι σχεδόν σε ευθεία. Το στήθος της είναι μικρό, η περιφέρεια δεν εξέχει και η μέση ίσα που φαίνεται.

 

Στην Ολλανδία και την Ουκρανία έχουν διαφορετικά γούστα αφού άλλαξαν δραστικά μέχρι και τα καστανά μαλλιά που υπάρχουν στις περισσότερες χώρες ως ιδανικά. Συγκεκριμένα, στην Ολλανδία η τέλεια γυναίκα έχει κόκκινα μαλλιά, μακρύ πρόσωπο με μεγάλο κούτελο, ανοιχτόχρωμο δέρμα ενώ οι συμμετέχοντες στην έρευνα τις άλλαξαν… παπούτσια και της φόρεσαν μποτάκια.

 

Στην Ουκρανία η τέλεια γυναίκα έχει καστανοκόκκινα μαλλιά, οβάλ πρόσωπο και φοράει κόκκινα παπούτσια και εσώρουχα.

Στην Αίγυπτο και το Μεξικό προτιμούν τις μελαχρινές με σκούρο δέρμα και έντονες καμπύλες, με ελαφρώς μεγαλύτερη περιφέρεια.

Στις ΗΠΑ η ιδανική γυναίκα φέρνει λίγο στην Κιμ Καρντάσιαν καθώς έχει πολύ έντονες καμπύλες. 

Στο Περού προτιμούν τις καστανές ανοιχτές με σκιστά μάτια που είναι λεπτές στο πάνω μέρος του σώματος τους και πιο «γεμάτες» από την περιφέρεια και κάτω. Αντίστοιχα και στη Ρουμανία με την διαφορά ότι οι γυναίκες δεν έχουν σκιστά μάτια και το λίπος είναι κατανεμημένο σε όλο το σώμα τους.

Στις Φιλιππίνες η τέλεια γυναίκα έχει μικρή μέση και μεγάλο στήθος ενώ στην Κολομβία προτιμούν τις… μπαμπάτσικες. 

Διαβάστε περισσότερα:

Το περίεργο «εξάγωνο» του Κρόνου άλλαξε χρώμα - Κεντρική Εικόνα
Το μυστηριώδες εξάγωνο στο βόρειο πόλο του Κρόνου έχει αλλάξει χρώμα και από μπλε που ήταν το 2012, έχει γίνει πια χρυσό, όπως ανακάλυψαν οι επιστήμονες, με βάση τις νέες εικόνες...
Η γυναίκα με το «ωραιότερο πρόσωπο στον κόσμο»… δεν άρεσε σε κανέναν (pics) - Κεντρική Εικόνα
Η Αλένα Ραέβα χαρακτηρίζεται από όλα τα διεθνή ΜΜΕ ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού «Το πιο όμορφο πρόσωπο του Κόσμου», που έλαβε...

Best of internet