Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

BangFit: Η kinky εφαρμογή του PornHub που μετατρέπει το πορνό σε… άσκηση [βίντεο]

Τετάρτη, 25. Μαΐου 2016 - 14:58
BangFit: Η kinky εφαρμογή του PornHub που μετατρέπει το πορνό σε… άσκηση [βίντεο] - Κεντρική Εικόνα

Οι ιστοσελίδες με πορνό βίντεο είναι πολλές και  πολύ συνηθισμένες από τότε που υπάρχει το ίντερνετ. Τώρα όμως, υπάρχει και μία –το PornHub- που προβάλει πορνό βίντεο για έναν υγιεινό σκοπό: Να κάψετε θερμίδες!

Επειδή το σεξ είναι διασκεδαστικό και κάνει καλό είναι άσκηση. Με βάση αυτά τα δεδομένα γεννήθηκε η ιστοσελίδα  BangFit, που διασκεδάζει όσους το χρησιμοποιούν κάνοντας κάνοντας σεξ για να κάψουν όσο το δυνατόν περισσότερες  θερμίδες.

Πώς; Μιμούμενοι τις σκηνές που βλέπουν στις οθόνες τους.

Πότε; Εξαρτάται από την άσκηση που έχουν επιλέξει γιατί η ενέργεια που καταναλώνουμε μπορεί να είναι περισσότερη ή λιγότερη.

Και λειτουργεί ως εξής:

Ο χρήστης μπαίνει στην σελίδα,  επιλέγει πόσα άτομα θα συμμετέχουν στην σεξουαλική επαφή (από ένα ως τρία), συγχρονίζει το κινητό του τηλέφωνο (για να γίνεται η καταγραφή της δραστηριότητάς του) και τον καλεί να μιμηθεί αυτό που βλέπει στην οθόνη του.

Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας υποστηρίζουν ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος να απολαύσει ένα ζευγάρι μαζί πορνό βίντεο ενώ είναι μία έξυπνη επιχείρηση που ψάχνει το μερίδιό της στην αγορά.

Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τον κάθε χρήστη και η σελίδα αναγνωρίζοντας τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα διάφορα είδη άσκησης έχει τον δικό της σύστημα καταγραφής της δραστηριότητας.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να συνδυάσει κανείς σεξ και άσκηση αλλά και να θερμάνει την σχέση με τον σύντροφό του...

Διαβάστε περισσότερα:

Η γυναίκα με το «ωραιότερο πρόσωπο στον κόσμο»… δεν άρεσε σε κανέναν (pics) - Κεντρική Εικόνα
Η Αλένα Ραέβα χαρακτηρίζεται από όλα τα διεθνή ΜΜΕ ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού «Το πιο όμορφο πρόσωπο του Κόσμου», που έλαβε...
Το εντυπωσιακό γκράφιτι στο Μεταξουργείο που κάνει το γύρο του κόσμου (pic) - Κεντρική Εικόνα
Ένα άκρως εντυπωσιακό γκράφιτι που απεικονίζει μια κουκουβάγια κοσμεί πλέον τη μέχρι πρότινος άχρωμη γειτονιά του Μεταξουργείου στη διασταύρωση των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου...
Πώς να πλουτίσεις χωρίς να αναγκαστείς να κλείσεις το μπλοκάκι σου - Κεντρική Εικόνα
Μέχρι να κλείσω τα μάτια και να εγκαταλείψω τον μάταιο τούτο κόσμο (αφού πρώτα με περιφέρουν πάνω σε καρέκλα σαν τον επιτάφιο) θα θυμάμαι τις σοφές κουβέντες παλιού μου εργοδότη...

Best of internet