Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Αποκάλυψη: Γιατί ο Βασίλης Λεβέντης δεν ανταποκρίνεται πια στο φλερτ των γυναικών;

Τρίτη, 23. Φεβρουαρίου 2016 - 13:17
Αποκάλυψη: Γιατί ο Βασίλης Λεβέντης δεν ανταποκρίνεται πια στο φλερτ των γυναικών; - Κεντρική Εικόνα

Οι γυναίκες εξακολουθούν να τον φλερτάρουν, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται πια. Τα θηλυκά του… διαβόλου παραμονεύουν σε κάθε γωνιά και οι πολιτικοί εχθροί καραδοκούν για να του στήσουν παγίδα.

Αυτό είπε μέσες – άκρες ο Βασίλης Λεβέντης, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο τη στάση του απέναντι στις γυναίκες. Σε συνέντευξη του στα «Παραπολιτικά», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κλήθηκε να απαντήσει στο αν τον φλερτάρουν οι γυναίκες και η κουβέντα πήρε μορφή… σεναρίου κατασκοπικής ταινίας.

«Με φλερτάρουν πολύ, αλλά τώρα κρατώ μια απόσταση και δεν το αφήνω. Σαν νεότερος, μου άρεσε - ήμουν κι εγώ λίγο φιλάρεσκος. Εδώ και έναν χρόνο όμως η στάση μου δεν επιτρέπει στις γυναίκες να με δουν κι αλλιώς. Άσε που είναι και επικίνδυνο», είπε ο πρόεδρος και όταν κλήθηκε να εξηγήσει που έγκειται το ρίσκο, πέταξε τη… βόμβα:

«Μπορεί να μου στήσουν καμία παγίδα. Να στείλουν στο γραφείο μου μια γυναίκα. Είναι ένα χαρτί που μένει στους εχθρούς μου και δεν θέλω να τους δώσω τις ευκαιρίες», είπε ο πιο… καχύποπτος μάλλον Έλληνας πολιτικός.

Διαβάστε περισσότερα:

Το savoir faire της πόκας - Κεντρική Εικόνα
Δεν φάγαμε τα νιάτα μας ακουμπώντας το χαρτζιλίκι μας σε φιλικά τραπέζια για να έρθει μία μέρα που ο κόσμος θα ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με Texas Hold ‘em, επειδή απλώς...
Μελομακάρονα VS κουραμπιέδες: Ποιο χριστουγεννιάτικο γλυκό έχει τις λιγότερες θερμίδες;  - Κεντρική Εικόνα
Η ώρα των χριστουγεννιάτικων γλυκών έφτασε και οι περισσότερες νοικοκυρές έχουν μπει για τα καλά στην κουζίνα ετοιμάζοντας τις αγαπημένες λιχουδιές των Χριστουγέννων που δεν είναι...

Best of internet