Φόρμα αναζήτησης

ΕΛΛAΔΑ

Οι πραγματογνώμονες ψάχνουν για πρόβλημα στο τζιπ του Παντελίδη

Σάββατο, 20. Φεβρουαρίου 2016 - 12:08
Οι πραγματογνώμονες ψάχνουν για πρόβλημα στο τζιπ του Παντελίδη - Κεντρική Εικόνα

Οι δύο ορισμένοι πραγματογνώμονες από το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού θα εξετάσουν το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη.

Με δεδομένο ότι δεν υπήρχε φρενάρισμα του τζιπ θα εξετάσουν αν υπήρχε πρόβλημα στα φρένα, κόλλημα του γκαζιού ή άλλη τεχνική βλάβη, με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι το πολυτελές τζιπ του Παντελίδη είχε περάσει ΚΤΕΟ πριν από σχεδόν 10 ημέρες και είχε βρεθεί σε άψογη κατάσταση.

Σε 30 περίπου μέρες θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας, από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους εκτιμούν ότι το όχημα είχε αναπτύξει ταχύτητα μεταξύ 120 και 150 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ο Παντελίδης και η η 21χρονη συνοδηγός Φροσω Κυριακου να μην φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχασε τη ζωή του από την εκτροπή του οχήματος αλλά από τις σιδερένιες βέργες, οι οποίες πέρασαν μέσα από το μπροστινό μέρος του τζιπ.

Διαβάστε περισσότερα:

Την Παρασκευή «ανάβει» το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Αθήνα - Κεντρική Εικόνα
Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 19.00', ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης θα δώσει στην πλατεία Συντάγματος τo σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης.  Η Big Band του...
18 παραβιάσεις του εναέριου χώρου και δύο εικονικές αερομαχίες στο Αιγαίο - Κεντρική Εικόνα
Σε 18 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν επτά τουρκικά αεροσκάφη την Πέμπτη, σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και δύο...
Έσπασαν μέρα-μεσημέρι τον «Ιανό» στη Σταδίου! - Κεντρική Εικόνα
Ομάδα αναρχικών έσπασε με λοστούς την βιτρίνα του βιβλιοπωλείου «Ιανός», ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας. Αφού έσπασαν την βιτρίνα,...

Best of internet