Φόρμα αναζήτησης

ΕΛΛAΔΑ

Η γιατρός εξομολογείται: Όλα ξεκίνησαν όταν έστειλα το sex tape μου στον Σειρηνάκη

Κυριακή, 3. Απριλίου 2016 - 11:58
Η γιατρός εξομολογείται: Όλα ξεκίνησαν όταν έστειλα το sex tape μου στον Σειρηνάκη - Κεντρική Εικόνα

«Στις εξετάσεις έπιασα 19.250 µόρια. Στο σχολείο ήµουν και απουσιολόγος και σηµαιοφόρος. Επέλεξα την Ιατρική γιατί µου αρέσει η Βιολογία. Μου αρέσουν ο άνθρωπος, η ζωή, η φύση, αλλά και να βοηθάω. Είµαι πολύ ευαίσθητο πλάσµα».

Με αυτά τα λόγια η Αφροδίτη συστήνεται δηµοσίως στο «Πρώτο Θέμα», ως µια καλή µαθήτρια δηλαδή που είχε (και έχει) όλη τη ζωή µπροστά της.

«Είχα βάλει στόχο την Ιατρική. ∆εν ήµουν σπασίκλας, αλλά το είχα στο διάβασµα. Μόνο το τελευταίο τρίµηνο, πριν από τις Πανελλήνιες, είχα γίνει αυτό που λέµε “φυτό”. ∆εν έχω αφήσει την Ιατρική. Απλά αυτή τη στιγµή την έχω βάλει στην άκρη για να κάνω κάτι καλλιτεχνικό, κάνω και µια µελέτη στις εναλλακτικές θεραπείες και θέλω να αποστασιοποιηθώ».

«Ολα ξεκίνησαν στην πλάκα και από περιέργεια. Ηµουν µε το τότε αγόρι µου και είπαµε να βιντεοσκοπήσουµε µια ερωτική µας συνεύρεση. Μετά το είδαµε και µας άρεσε και είπαµε να το στείλουµε στον Σειρηνάκη, σε έναν παραγωγό, ρε παιδί µου, να µας πει αν έχουµε ταλέντο. Ε, και κάπως έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία. Οταν την είδε ο παραγωγός ξετρελάθηκε. Με πήρε τηλέφωνο και µου ζήτησε να γίνω πρωταγωνίστριά του».

Η επαφή της µε τις ροζ ταινίες ξεκίνησε από µικρή ηλικία, όταν τυχαία, στα 12 χρόνια της, µπή- κε στο ∆ιαδίκτυο και είδε µια ερωτική σκηνή σκληρού πορνό:

«Από 12 ετών βλέπω ερωτικές ταινίες και πρώτη φορά µε άντρα πήγα στα 19, αλλά ήταν αµήχανα και δεν µου άρεσε. Οταν ήµουν παιδί έπεσα τυχαία στο ∆ιαδίκτυο σε µια πορνό σκηνή. Μου προκάλεσε ευφορία, ένιωσα όµορφα, έγινε ένα κλικ µέσα µου. Τη µελέτησα και χρησιµοποίησα αυτό που µου άρεσε στη ζωή µου. ∆εν θα ξεχάσω την ηθοποιό που έπαιζε. Της άρεσε πάρα πολύ, είχε πάθος. Ο άντρας αντιθέτως δεν µου άρεσε γιατί φαινόταν ότι δεν το γούσταρε, δεν είχε και ωραίο σώµα».

Όπως αποκαλύπτει στο «Πρώτο Θέμα» βάζει την τέχνη πάνω απ' όλα: «∆εν το έκανα για τα λεφτά, το έκανα για την τέχνη, εξάλλου τα λεφτά είναι λίγα. Το έκανα και για την εµπειρία αν θες. Είµαι υπερσεξουαλικό άτοµο και δηµιούργησα έναν καλλιτεχνικό χαρακτήρα, την Αφροδίτη Αδάµη,  διαχέοντας τη σεξουαλι- κότητά µου στην ταινία. Εχω κάνει τέσσερις ταινίες µέχρι τώρα και ανάλογα τη διάθεση και την ψυχολογία µου θα δω αν θα συνεχίσω στο µέλλον. Εχει πολλή διασκέδαση αυτή η δουλειά, πηγαίνεις και κάνεις γύρισµα σε ωραία µέρη θάλασσα, βουνά».

Διαβάστε περισσότερα:

Στην Ελλάδα ο διοικητής των ναυτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ - Κεντρική Εικόνα
Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από την Πέμπτη ο διοικητής των Nαυτικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ (NATO Allied Maritime Command -MARCOM), αντιναύαρχος Κλάιβ Τζόνστον, στη...
Έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ τη Δευτέρα - Κεντρική Εικόνα
Την οριστική της στάση στο διάλογο με την κυβέρνηση για τις αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει σήμερα την αυτοδιοίκηση, θα καθορίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε...
Αγνοείται γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου - Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της απαγωγής - Κεντρική Εικόνα
Γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας αγνοείται τις τελευταίες ώρες με τις αρχές να εξετάζουν και το ενδεχόμενο της απαγωγής καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία συγκλίνουν σ΄ αυτό . Οι...

Best of internet