Φόρμα αναζήτησης

ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του Ταγματάρχη μετά την… αμφισβήτησή του από δημοσιογράφους της ΕΡΤ στον «αέρα»

Παρασκευή, 3. Ιουνίου 2016 - 20:13
Η απάντηση του Ταγματάρχη μετά την… αμφισβήτησή του από δημοσιογράφους της ΕΡΤ στον «αέρα» - Κεντρική Εικόνα

Στην αρχή πολλοί αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει στην ΕΡΤ. Δημοσιογράφοι, στον τηλεοπτικό «αέρα» σχολιάζουν, κρίνουν και κατακρίνουν τον διευθύνοντα σύμβουλο;

Κι όμως την Πέμπτη στην πρωινή εκπομπή οι δημοσιογράφοι Γιώργος Δαράκης και Γιάννης Δάρρας, προκάλεσαν αίσθηση με τις αναφορές τους στο πρόσωπο του Λάμπη Ταγματάρχη.

Οι δυο δημοσιογράφοι, αμφισβήτησαν ευθέως on air τον διευθύνοντα σύμβουλο του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Γιώργος Δαράκης ξεκινά αναφέροντας μια συνομιλία του με τον κ. Ταγματάρχη ο οποίος, όπως υποστηρίζει σχολίασε πως ο ίδιος και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Δάρρας είναι πολλοί «σοβαροί» το πρωί. Μετά την αναφορά αυτή, κυρίως ο κ. Δαράκης περνά στην επίθεση κάνοντας σχόλια για τον διευθύνοντα ο οποίος «αποφάσισε να κάνει τον δημοσιογράφο και να κάνει και εκπομπή κατ' εξαίρεση...», έθεσε θέμα για το ποιος έδωσε έγκριση για την εκπομπή λέγοντας μάλιστα πως «κάποιοι στο ΔΣ τα χουν κάνει πλακάκια» αλλά ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών δεν έχει δώσει άδεια, με τον κ. Δάρρα να σημειώνει πως κανονικά η εκπομπή του θα πρέπει να κοπεί κα.

Συνέχισε σχολιάζοντας τις γνώσεις του κ.Ταγματάρχη σχετικά με την κλασσική μουσική και την όπερα- που αφορά η εκπομπή- με σχόλια όπως ότι η μόνη σχέση που έχει είναι μια συλλογή δίσκων φίλου του με αρχοντορεμπέτικα ενώ στη συνέχεια κάνει λόγο για «πνεύμα αυταρχισμού» το οποίο και κατήγγειλε, αμφισβήτησε τις επιλογές του κ.Ταγματάρχη για την προβολή ντοκιμαντέρ πχ για τον Στάλιν τα οποία όπως εκτίμησε τα χρησιμοποιεί για να εξιλεωθεί.

Προς το τέλος δε του βίντεο αναρωτιούνται εάν τους παρακολουθεί ο κ.Ταγματάρχης για να καταλήξουν πως «δεν ξυπνάει νωρίς» αλλά και να αναρωτηθούν εάν θα συνεχίσουν να έχουν εκπομπή.

Η απάντηση Ταγματάρχη μέσα από την εκπομπή

Τελικά, οι απορίες λύθηκαν την επόμενη ημέρα. Την Παρασκευή ο κ. Ταγματάρχης, ήταν καλεσμένος της εκπομπής, προκειμένου να απάντηση στην φραστική επίθεση που δέχτηκε.

Όπως όλα δείχνουν, η επίθεση, ήταν μια έξυπνη διαφήμιση για την κατ’ εξαίρεση εκπομπή που θα κάνει ο κ. Ταγματάρχης. Η επίθεση έδωσε αφορμή για σχόλια και πάντως ασχολήθηκαν αρκετές ειδησεογραφικές σελίδες.

Διαβάστε περισσότερα:

Παραιτήσεις στο ΔΣ της εφημερίδας «Αυγή» - Κεντρική Εικόνα
Κρίση ξέσπασε στην εφημερίδα «Αυγή» με αποτέλεσμα να δηλώσουν παραίτηση σήμερα τα μέλη της διοίκησης, κίνηση που ωστόσο δεν έχει επισήμως επιβεβαιωθεί. Η γκρίνια στην εφημερίδα...
Προσπάθεια εκφοβισμού σε βάρος τους από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι - Κεντρική Εικόνα
Πρωτοφανή προσπάθεια εκφοβισμού εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τη διοίκηση του Κέντρου, καταγγέλλει το Σωματείο των Εργαζομένων. Όπως αναφέρει  το Σωματείο, κλήθηκαν από τον αντιπρόεδρο...
Λέσβος: Επτά συλλήψεις για τα επεισόδια στη Μόρια - Κεντρική Εικόνα
Επτά υπήκοοι Πακιστάν και Μπανγκλαντές, ηλικίας από 18 έως 34 ετών, κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα αδικήματα της στάσης και της διατάραξης κοινής ειρήνης, καθώς και για...

Best of internet