Φόρμα αναζήτησης

ΔΙΕΘΝΗ

Η τουρκική Star φαντασιώνεται την Ευρώπη μουσουλμανική και την Ελλάδα αλβανική!

Δευτέρα, 20. Μαρτίου 2017 - 18:09
Η τουρκική Star φαντασιώνεται την Ευρώπη μουσουλμανική και την Ελλάδα αλβανική! - Κεντρική Εικόνα

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι βρίσκεται η προπαγάνδα στην Τουρκία ενόψει του δημοψηφίσματος που θα δίνει υπερεξουσίες στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δηλαδή στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την ώρα που η ρητορική του ίδιου του Ερντογάν και των συν αυτώ κατά της Ευρώπης έχει σπάσει πλέον τα καλούπια κάθε λογικής και διπλωματίας, η εφημερίδα «Star» δίνει μια άλλη διάσταση της πολιτικής του.  

Όταν πριν από λίγες ημέρες είχε καλέσει ο ίδιος τους Τούρκους να κάνουν, όχι τρία, αλλά πέντε παιδιά, κάνοντας λόγο για τις τάσεις υπογεννητικότητας που εμφανίζει η Ευρώπη, λίγοι έδωσαν σημασία στα λόγια του.

Το πρωτοσέλιδο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας αποκρυπτογράφησε το νόημα τους, αλλάζοντας τον ευρωπαϊκό χάρτη.

Κυκλοφόρησε σήμερα, Δευτέρα, με τίτλο «Ο φόβος της Ημισελήνου», δείχνοντας πώς θα είναι η Ευρώπη το 2050. Δηλαδή σχεδόν εξ’ ολοκλήρου… μουσουλμανική.

Η Γερμανία θα είναι όλη… τουρκική, η Ελλάδα αλβανική (και η Αλβανία… ελληνική), ενώ οι Ιταλία και Ισπανία έχουν τα χρώματα της Ρουμανίας και η Γαλλία της Αλγερίας.

Οι εμπνευστές του χάρτη φαντασιώνονται πραγματικά μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, με... γεννίτσαρους τα νεογέννητα ή απλώς θέλουν να ανεβάσουν τους τόνους λίγο πριν το δημοψήφισμα, απευθυνόμενοι στο θυμικό των θερμοκέφαλων;

Διαβάστε περισσότερα:

Πανικός στο Μάντσεστερ Αρένα – Νεκροί και τραυματίες σε συναυλία - Κεντρική Εικόνα
Έκρηξη που σημειώθηκε σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα προκάλεσε τον πανικό. Η αστυνομία αναφέρει ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, ενώ κανείς δεν γνωρίζει...
Πάνω από 50.000 οι αφίξεις προσφύγων στην Ιταλία το 2017 - Κεντρική Εικόνα
Ξεπέρασαν τις 50.000 οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων από την αρχή του 2017 στην Ιταλία. Σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016, η αύξηση είναι 47%. Σύμφωνα πηγές...
Τέμερ: «Δεν παραιτούμαι, διώξτε με αν θέλετε» - Κεντρική Εικόνα
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ, αντιμέτωπος με όλο και πιο έντονες εκκλήσεις να παραιτηθεί εν μέσω των νέων αποκαλύψεων για ένα σκάνδαλο διαφθοράς, διεμήνυσε ότι δεν έχει...

Best of internet