Φόρμα αναζήτησης

ΔΙΕΘΝΗ

Η τουρκική Star φαντασιώνεται την Ευρώπη μουσουλμανική και την Ελλάδα αλβανική!

Δευτέρα, 20. Μαρτίου 2017 - 18:09
Η τουρκική Star φαντασιώνεται την Ευρώπη μουσουλμανική και την Ελλάδα αλβανική! - Κεντρική Εικόνα

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι βρίσκεται η προπαγάνδα στην Τουρκία ενόψει του δημοψηφίσματος που θα δίνει υπερεξουσίες στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δηλαδή στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την ώρα που η ρητορική του ίδιου του Ερντογάν και των συν αυτώ κατά της Ευρώπης έχει σπάσει πλέον τα καλούπια κάθε λογικής και διπλωματίας, η εφημερίδα «Star» δίνει μια άλλη διάσταση της πολιτικής του.  

Όταν πριν από λίγες ημέρες είχε καλέσει ο ίδιος τους Τούρκους να κάνουν, όχι τρία, αλλά πέντε παιδιά, κάνοντας λόγο για τις τάσεις υπογεννητικότητας που εμφανίζει η Ευρώπη, λίγοι έδωσαν σημασία στα λόγια του.

Το πρωτοσέλιδο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας αποκρυπτογράφησε το νόημα τους, αλλάζοντας τον ευρωπαϊκό χάρτη.

Κυκλοφόρησε σήμερα, Δευτέρα, με τίτλο «Ο φόβος της Ημισελήνου», δείχνοντας πώς θα είναι η Ευρώπη το 2050. Δηλαδή σχεδόν εξ’ ολοκλήρου… μουσουλμανική.

Η Γερμανία θα είναι όλη… τουρκική, η Ελλάδα αλβανική (και η Αλβανία… ελληνική), ενώ οι Ιταλία και Ισπανία έχουν τα χρώματα της Ρουμανίας και η Γαλλία της Αλγερίας.

Οι εμπνευστές του χάρτη φαντασιώνονται πραγματικά μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, με... γεννίτσαρους τα νεογέννητα ή απλώς θέλουν να ανεβάσουν τους τόνους λίγο πριν το δημοψήφισμα, απευθυνόμενοι στο θυμικό των θερμοκέφαλων;

Διαβάστε περισσότερα:

Η Ford ότι θα επενδύσει 1,2 δισ. στα εργοστάσιά της στο Μίσιγκαν - Κεντρική Εικόνα
Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι σκοπεύει να επενδύσει συνολικά 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια στα εργοστάσιά της στο Μίσιγκαν, μια απόφαση που...
Δημοσκόπηση: Μία μονάδα προηγείται η Μέρκελ του Σουλτς - Κεντρική Εικόνα
Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) έχει κλείσει την ψαλίδα από τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της Άγγελας Μέρκελ, ενώ απομένουν λιγότεροι από έξι μήνες πριν από τις ομοσπονδιακές...
«Ναι» σε νέο δημοψήφισμα για ανεξαρτητοποίηση από το κοινοβούλιο της Σκωτίας - Κεντρική Εικόνα
Το κοινοβούλιο της Σκωτίας ψήφισε σήμερα υπέρ της διεξαγωγής ενός νέου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση της χώρας από το Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ) στα τέλη του 2018, ή εντός...

Best of internet