Φόρμα αναζήτησης

ΔΙΕΘΝΗ

Δεν πρόλαβε να ανοίξει και έκλεισε το easyFoodstore του Στέλιου Χατζηιωάννου - Τι συνέβη; [βίντεο]

Πέμπτη, 4. Φεβρουαρίου 2016 - 17:54
Δεν πρόλαβε να ανοίξει και έκλεισε το easyFoodstore του Στέλιου Χατζηιωάννου - Τι συνέβη; [βίντεο] - Κεντρική Εικόνα

Δεν πέρασαν δύο μέρες από τα εγκαίνια του easyfoodstore, του σούπερ μάρκετ των φτωχών του Στέλιου Χατζηιωάννου και το κατάστημα έκλεισε.

Ο λόγος είναι οι καταναλωτές που έκαναν φύλλο και φτερό ότι υπήρχε στα ράφια του καταστήματος. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αλυσίδας στο συγκεκριμένο διάστημα άδειασαν οι αποθήκες που είχαν προϋπολογίσει ότι τα αποθέματα θα αρκούσαν για δύο εβδομάδες. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι υπήρξαν άνθρωποι που ταξίδεψαν πάνω από μία ώρα προκειμένου να ψωνίσουν από το easyFoodstore.

Μετά από το «λουκέτο» το βράδυ της Τετάρτης, η αλυσίδα θα ξανανοίξει την Παρασκευή καθώς απαιτείται ένα μικρό χρονικό διάστημα για να έρθουν τα προϊόντα από τους προμηθευτές, οι οποίοι βρίσκονται κυρίως στην Ολλανδία.

Το κατάστημα θα συνεχίσει να πουλά έως το τέλος Φεβρουαρίου το σύνολο των προϊόντων του έναντι 0,33 ευρώ (25 πένες) στα πλαίσια του λανσαρίσματος της αλυσίδας. Στην συνέχεια τα προϊόντα θα πωλούνται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τις υπόλοιπες αλυσίδες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το easyFoodstore στην προσπάθεια του να διατηρήσει χαμηλότερα το κόστος λειτουργίας  δεν παρέχει φρέσκα τρόφιμα και λειτουργεί με μία βάρδια εργαζομένων για 8 ώρες. Στις σκέψεις για ακόμη ταχύτερη και πιο οικονομική εξυπηρέτηση ήταν να μην δέχεται μετρητά αλλά μόνο κάρτες τραπεζών ή προπληρωμένες κάρτες για αγορές από τον κατάστημα κάτι που προς τον παρόν δεν συμβαίνει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ελληνοκύπριος ιδρυτής της Easy Jet πρωτοπορεί και πάλι και σαρώνει την αγορά της Αγγλίας

Διαβάστε περισσότερα:

Ερντογάν: Θα επανεξετάσουμε τη θέση μας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση - Κεντρική Εικόνα
Η Άγκυρα θα επανεξετάσει τη θέση της αναφορικά με την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην περίπτωση που υποχρεωθεί να περιμένει για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα και αν...
Ολάντ: Δεν είναι δεδομένη η νίκη επί της ακροδεξιάς - Κεντρική Εικόνα
Η επικράτηση του κεντρώου Εμανουέλ Μακρόν έναντι της υποψήφιας της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών δεν είναι δεδομένη την 7η Μαΐου, προειδοποίησε...
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκινά τη διαδικασία για την άρση της ασυλίας της Λεπέν - Κεντρική Εικόνα
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται ότι θα ξεκινήσει την Τετάρτη τη διαδικασία για την άρση της ασυλίας της Μαρίν Λεπέν, της υποψήφιας για την προεδρία της Γαλλίας που...

Best of internet