in

Α ρε μάνα…Ελληνίδα απέρριψε ρόλο στο πλευρό της Πάμελα Άντερσον στο Baywatch – Δε την άφησε η μαμά της

Ποια ηθοποιός, τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στην άκρως επιτυχημένη σειρά «Baywatch», με την ίδια να την απορρίπτει τελικά;

Στην εκπομπή «Καλημερούδια» πριν λίγα χρόνια η Άννα Μαρία Λογοθέτη έκανε την αποκάλυψη βόμβα και μεταξύ άλλων μίλησε για την επαγγελματική ευκαιρία την οποία αν δεν είχε αφήσει ανεκμετάλλευτη, θα την απολαμβάναμε σε ρόλο ξανθιάς σεξοβόμβας ναυαγοσώστριας.

Τι ήταν αυτό όμως που την έκανε να πει το μεγάλο «όχι»;

Διαφήμιση

«Είχα αυτή την ταμπελίτσα της Πάμελα Άντερσον. Το Baywatch ήταν τότε η νούμερο ένα σειρά. Είχαν έρθει οι πρωταγωνιστές του εδώ ένα καλοκαίρι και ένα βράδυ με παίρνει ο Τρύφωνας Σαμαράς τηλέφωνο και μου λέει «Έλα μαζί να περάσουμε ένα τριήμερο με τους πρωταγωνιστές επειδή μιλάς τα αγγλικά άπταιστα, να συζητάς εσύ μαζί τους». Λέω «εντάξει, θα το κάνω».

Κι έρχεται ο παραγωγός τη δεύτερη μέρα και μου λέει: «Ετοιμάζεις χαρτιά, εισιτήρια και έρχεσαι μαζί. Θα σου δώσω ρόλο στο Baywatch. Είσαι αυτό που θέλω, μιλάς τα Αγγλικά, είσαι ξανθιά, είσαι καμπυλωτή, μια χαρά θα κολλήσεις στη σειρά».

Η μητέρα μου πρώτη φορά ένιωσε ανασφάλεια ότι θα με χάσει. Τελικά δεν μπόρεσα, ετοίμαζα το δίσκο μου εδώ και είχα πάρα πολλή δουλειά», παραδέχτηκε η Άννα Μαρία, αφήνοντας μας όλους άφωνους!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τι θα έμενε από την Ελλάδα; Έτσι θα ήταν η Γη, αν έλιωναν οι πάγοι: Δες το Viral βίντεο

Πάολα φωκα καταγωγή

Πάολα Φωκά: Τα ναρκωτικά, οι πλαστικές, οι άνδρες και… οι δουλειές του σπιτιού